Annatommie mc

Sportmedische partner van CS030

Er wordt fysiek veel van je lichaam gevraagd bij zo’n mooie sport als wielrennen. Om snelle toegang te hebben tot een sportarts, of een sportmedische keuring of onderzoek te laten uitvoeren, heeft CS030 een samenwerking opgezet met Annatommie mc.

Annatommie mc is onze sportmedische partner die gespecialiseerd is in bewegings- en sportzorg. Zij heeft veel ervaring met sportblessures, sportmedische keuringen en sportmedische onderzoeken. Annatommie mc is SCAS-gecertificeerd (Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg) en is aangesloten bij de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI).

In het kort wat onze samenwerking beteken voor CS030:

 • Snelle toegang tot het spreekuur van de sportarts bij de poli sportgeneeskunde voor sportblessures. Let op: hier is een verwijzing van de huisarts voor nodig.
 • 10% korting op sportmedische keuringen of onderzoeken. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig. Als hier interesse voor is kunnen de leden van CS030 een mailtje sturen naar sportgeneeskundepoli@annatommiemc.nl. Deze keuringen en onderzoeken worden aangeboden op de locaties in Utrecht en Amstelveen.
  De volgende keuringen en onderzoeken zijn beschikbaar:
  • BSMO (Basis Sport Medisch Onderzoek)
  • BSMO+ (Basis Sport Medisch Onderzoek Plus)  
  • GSMO (Groot Sport Medisch Onderzoek)
  • USMO (Uitgebreid Sport Medisch Onderzoek)

Meer informatie over sportmedisch onderzoeken of consulten vind je op de website: https://annatommiemc.nl/behandelingen/sportgeneeskunde/
Heb je specifieke vragen of wil je een afspraak inplannen? Dat kan per mail via: sportgeneeskundepoli@annatommiemc.nl