Beers & Barrels

Van burger en BBQ, tot steaks en kreeft, bij Beers & Barrels at the Harbour kun je smakelijk borrelen, lunchen en dineren. Ook kun je een eigen tafel met tap te reserveren, bijvoorbeeld voor een uitje met familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Aan de hoge taptafels wordt het gegarandeerd gezellig. Uiteraard kun je aan deze taptafels ook lekker eten, bestel borrelhapjes, een lunch of diner van de kaart.
Het café-restaurant aan de Veiliinghavenkade is vanaf het eerste begin onlosmakelijk verbonden met CS030. Beers & Barrels at the Harbour fungeert als ‘homebase’ voor de vereniging, een plek waar de trainingen beginnen en waar we samen finishen en een drankje drinken. Op zaterdag gaat de bar zelfs speciaal voor ons om 12.00 uur open!

Ledenvoordeel CS030

Korting op drankjes. Als lid van CS030 krijg je korting op de drankjes bij B&B. Voor twee euro koop je een muntje wat je weer in kan wisselen voor een drankje. De muntjes zijn geldig na de CS030 trainingen op dinsdag, woensdag en zaterdag.

25% korting op eten. Daarnaast krijg je als CS030-lid maar liefst 25% korting op je gehele rekening als je met minimaal 4 leden komt eten en dit vooraf bij je reservering aangeeft. Vergader dus eens met je commissie bij B&B in plaats van bij iemand thuis

Zaaltje huren. B&B biedt ons de mogelijkheid om het zaaltje naast B&B te huren. Thee en koffie zijn gratis en na de bijeenkomst kan je natuurlijk nog na borrelen bij B&B zelf. Het zaaltje kan je zelf aanvragen door een mailtje te sturen aan harbour@beersbarrels.nl of door het invullen van het contactformulier op de website van B&B. Vermeldt dan wel even dat je namens CS030 het zaaltje wil reserveren, je contactgegevens voor de bevestiging, of je koffie/thee wilt en met hoeveel personen je komt.