Campo Bicicleta

Wielrennen in fietsparadijs Girona?

Alle CS030 leden krijgen 10% korting op de aansluit weken in Girona. Kijk snel hier

Campo Bicicleta organiseert wielerenvakanties en trainingen in Girona (Spanje) met de nadruk op het verbeteren van fietsprestaties; hetgeen heel dicht bij de missie en kernwaarden van CS030 ligt! Daarnaast begeleiden ze cyclosportief vakanties door heel Europa. Girona is een ideaal trainingsgebied voor wielrenners en mountainbikers met een grote diversiteit aan landschappen en de wereldstad Barcelona binnen handbereik!

Trainen
Campo Bicicleta is gespecialiseerd in het verbeteren van wielrenners; zowel recreatieve- als wedstrijdrenners. Oprichter Paul Kneppers is profwielrenner geweest en heeft een lerarenopleiding afgerond. Voor hem is er niets leuker dan andere wielrenners helpen verbeteren. Dat kan op fysiek gebied, fiets-technisch of door mental-coaching.

Aansluit weken
Campo Bicicleta organiseert aansluit weken waar ze alle zorgen uit handen van de fietsers nemen: transfer vanaf het vliegveld, accommodatie, het fietsprogramma, eten/drinken, inschrijven van cyclo’s en oplossen van problemen aan je fiets. Elke aansluit week heeft een ander thema (duur, supercompensatie effect, cyclo, …) en we hebben hier een gevarieerd programma waarbij we elke dag (na een koffie op het hoofdplein in Girona) in drie verschillende niveau groepen starten. Kijk snel hier voor de kalender.