Campo Bicicleta

Wielrennen in fietsparadijs Girona?

We hebben een nieuwe partner: Campo Bicicleta! Als welkomstactie krijgen CS030 leden 10% korting op thema reizen die geboekt zijn voor 1 februari 2020. Kijk snel hier

Campo Bicicleta organiseert wielerenvakanties en trainingen in Girona (Spanje) met de nadruk op het verbeteren van fietsprestaties; hetgeen heel dicht bij de missie en kernwaarden van CS030 ligt! Daarnaast begeleiden ze cyclosportief vakanties door heel Europa. Girona is een ideaal trainingsgebied voor wielrenners en mountainbikers met een grote diversiteit aan landschappen en de wereldstad Barcelona binnen handbereik!

Trainen
Campo Bicicleta is gespecialiseerd in het verbeteren van wielrenners; zowel recreatieve- als wedstrijdrenners. Oprichter Paul Kneppers is profwielrenner geweest en heeft een lerarenopleiding afgerond. Voor hem is er niets leuker dan andere wielrenners helpen verbeteren. Dat kan op fysiek gebied, fiets-technisch of door mental-coaching.

Events
Campo Bicicleta organiseert events waar ze alle zorgen uit handen van de fietsers nemen: transfer vanaf het vliegveld, accommodatie, het fietsprogramma, eten/drinken, inschrijven van cyclo’s en oplossen van problemen aan je fiets.
Aan elke speciale week hebben we een thema en niveau geplakt. Campo Bicicleta hecht veel waarde aan het samen fietsen met vergelijkbare niveaus en doelen. Tien van onze themaweken zijn bij ons in Girona en vijf op een andere locatie (Frankrijk of een andere plek in Spanje). Kijk hier voor de event kalender.