Partnering

Wielrennen is populair. Het geniet veel aandacht van de media, mede ingegeven door het aantal Nederlandse talenten dat het profrennen op dit moment kent. Op zich logisch. Wielrennen heeft immers alles in zich: heroïek, snelheid, spanning, uithoudingsvermogen, mooi materiaal, maar ook vrijheid, gezondheid en milieubewustzijn. Allemaal zaken die bijdragen aan een positief imago van jouw bedrijf.

Maar de zichtbaarheid van de wielersport geldt niet alleen voor de Tour de France en de Giro d’Italia, ook de plaatselijke ronden en verenigingen trekken veel belangstelling. CS030 mag zich met ruim 500 enthousiaste mannen én vrouwen de grootste wielervereniging van Utrecht noemen, uniek in haar samenstelling en aanbod.

Het ondersteunen van CS030 en haar doelstellingen betekent het nastreven van een duurzame relatie met wederzijds voordeel: partnering dus. Dat wil zeggen dat we verder willen gaan dan elk jaar een bedrag “in de pot stoppen” en maar zien wat ermee gebeurt. Voorbeelden hiervan zijn het ondersteunen van specifieke activiteiten waarbij de partner op de gewenste manier duidelijk in beeld komt en een jaarlijkse Sponsorride, een fietstocht begeleid door clubtrainers.

Benieuwd geworden? Mail ons!