Giant Store Utrecht en Maarssen

Bij zowel de Giant Store Utrecht als Giant Store Maarssen vind je passievolle fietsprofessionals die al jaren in het vak zitten. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan we voor je klaar. Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stads fietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets.

Met ons assortiment aan accessoires kunnen we elke fiets aankleden: van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren. In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kun je direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak. Voor vragen of afspraken kun je bellen, via de website contact opnemen of gewoon even langskomen in de winkel.

Ledenvoordeel CS030

Ons team van Giant store Utrecht en Maarssen staat dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar voor reparaties, fietsen en onderdelen. Leden van CS030 krijgen hier op vertoon van de KNWU-lidmaatschapspas 10% korting!

In de werkplaats ontvangt Giant Store de vereniging voor workshops waarin de leden van alles leren over fietsen en het onderhoud ervan.