Vuelta

Na 2 jaar wachten is het in augustus eindelijk zo ver: de Vuelta komt naar Utrecht! Omdat er niks leuker is dan dit te volgen met je CS030 fietsvrienden, hebben we vanuit de Vuelta commissie verschillende activiteiten opgezet. Meld je aan via onderstaande links!

Vrijdag 19 augustus: Ploegentijdrit
Op vrijdag start de Vuelta met een ploegentijdrit door Utrecht! Om dit met eigen ogen te kunnen zien, hebben we Peter’s Bistro in het Griftpark afgehuurd. Dit ligt direct aan de route van de Ploegentijdrit, dus de renners zullen hier vlak voorbij komen! Hier kun je een biertje of ander drankje halen, en zal een Spaans Tapas menu geserveerd worden. Om niks van de rest van de rit te missen, is binnen op een beamer alles ook te zien. Heb je al met vrienden afgesproken? Dat is extra gezellig, die kunnen namelijk mee! Dit event is ook open voor introducees.

Wat: Vuelta ploegentijdrit kijken langs de route
Waar: Peter’s Bistro, Griftpark
Wie: Toegankelijk voor alle leden + introducees
Kosten: 27 euro (inclusief tapas buffet en 2 drankjes)
Inschrijven voor: vrijdag 12 augustus

Zondag 28 augustus: Paella Toertocht
Etappe 2 van la Vuelta España gaat van Den Bosch naar Utrecht, over de grote rivieren en de Amerongse berg. En op zondag 28 augustus gaan we deze mooie route zelf ook fietsen! Een speciale fiets-touringcar zal ons naar Den Bosch brengen. Je kan dus samen met je fiets in de bus, en fietst via een mooie route terug naar huis. De precieze route en het aantal kilometers hangt af van je niveau. Halverwege zal een stop zijn, waar we wat zullen eten en drinken. Het echte feest begint als we terug zijn; dan staat er Spaanse Paella voor ons klaar!

Wat: Toertocht van Den Bosch naar Utrecht, met aansluitend eten
Wie: Toegankelijk voor leden van alle niveau’s
Vervoer: Inclusief fietsbus naar Den Bosch en rit onder begeleiding van trainer
Kosten: 15 euro (inclusief bus en Paella)

Zondag 11 september: Pubquiz + laatste individuele tijdrit kijken
Wie heeft echt elke seconde van de Vuelta gezien, en mag zich daardoor Rey/Reina de la Vuelta noemen? Je kennis van de Vuelta en andere (fiets)feitjes wordt getest door middel van een pubquiz, waar mooie prijzen te winnen zijn. Ook zal de laatste rit van de Vuelta op groot scherm uitgezonden worden. Hier wil je bij zijn, dit wil je winnen!

Wat: Samen de individuele tijdrit kijken met aansluitend een pubquiz
Waar: Cafe de Leckere, Werkspoorkathedraal
Wie: Toegankelijk voor alle leden
Kosten: 7 euro (inclusief 2 muntjes)