Wielrennen in fietsparadijs Girona?

We hebben een nieuwe partner: Campo Bicicleta! Als welkomstactie krijgen CS030 leden 10% korting op thema reizen die geboekt zijn voor 1 februari 2020.

Campo Bicicleta organiseert wielerenvakanties en trainingen in Girona (Spanje) met de nadruk op het verbeteren van fietsprestaties; hetgeen heel dicht bij de missie en kernwaarden van CS030 ligt! Lees meer

Trainingsoverzicht 2-7 november

De MTB-ers zijn weer terug van een nat weekend in de Ardennen. Dat betekent dat er deze zondag in tegenstelling tot vorige week wel weer een MTB training is. Deze keer wordt er gefietst in Leersum. De training begint om 9:50 en er wordt verzameld op het parkeerterrein bij de kruising Maarsberse weg / Utrechtse Baan te Leersum (kaart)

Uiteraard wordt er zaterdag gewoon op de weg getraind en zoals je inmiddels al wel weer gewend zult zijn kun je je ook weer uitleven in de zaal met Core stability en spinning.

Het online overzicht van de trainingen vind je hier.

Ledenenquête

Velen van jullie hebben de CS030 ledenenquête ingevuld, waarvoor dank! Alle uitslagen worden verwerkt en door de commissies meegenomen bij het maken van de plannen voor volgend jaar. Op de ALV op 7 februari zullen de resultaten gepresenteerd worden aan de leden.

Lees meer