28 juli Loonse en Drunense Duinen met BBQ

Oud-leden Ellen en Thijs zijn onlangs verhuisd. Op 28 juli willen ze ons graag laten zien voor welke plek ze Utrecht hebben ingeruild en verwelkomen ze ons in hun nieuwe huis en achtertuin. Eerst verkennen we de mooiste mtb tracks van de Loonse en Drunense duinen. Vervolgens strijken we neer in hun achtertuin en gaat de bbq aan. Dat wordt maximaal genieten!Lees meer

Trainersoverzicht 20-24 april: zomers weer dus lekker trainen!

Het belooft komende trainingen schitterend weer te zijn. Dus ga je dit weekend niet mee naar het Tecklenburgweekend, niet getreurd! Ook in onze vertrouwde omgeving rondom Utrecht wordt het heerlijk trainen.

De avonden worden steeds langer, dat geldt dus ook voor de avondtrainingen. Ondanks dat de het steeds later donker wordt kan het nog steeds zo zijn dat je een keer in het donker terug komt. Vergeet dus je lampjes niet voor de terugweg

Een windjack voor na het zweten als het afkoelt kan ook geen kwaad.

Zaterdag een reguliere training. Het CGT en de wedstrijdgroepen gaan deze week naar de NEB.

Klik hier voor het totale overzicht van de trainingen en alle details.

Inschrijving CK tijdrijden geopend!

Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de clubkampioenschappen tijdrijden 2019.

Het clubkampioenschap tijdrijden is nieuw en vervangt de traditionele 0- en 1-metingen. Medio mei ben je al lekker in vorm en kan je eens goed testen hoe hard je kan. En voor de snelste man en vrouw natuurlijk de prachtige eer om de allereerste clubkampioen tijdrijden te zijn.

Dus: breng materiaal en conditie in gereedheid en dan zien we je dinsdagavond 7 mei aan de start!Lees meer

Van de bestuurstafel

Het zomerseizoen is met de seizoensopening officieel van start gegaan! Met twee reguliere trainingen en één ‘blokjes’ training kleurt de stad weer rood-wit-zwart in de avonduren. Daarnaast hebben er het eerste kwartaal tal van activiteiten plaatsgevonden, zoals een baanclinic, trainersavond, de trainingsreis naar Mallorca en een pubquiz, en maken we ons alweer klaar voor het volgende trainingsweekend naar Tecklenburg. Maar achter de schermen gebeurt er ook van alles. In deze column zullen we jullie bijpraten over het reilen en zeilen achter de schermen.

Lees meer