Trainingsoverzicht 23-27 februari: zon-pensatie

Jaja, zonnige compensatie voor de afgelopen weken. Zaterdag volle bak op de kade en zondag stonden er ook meer dan 30 leden voor een mooie duurrit. Meer van dat komend weekend! En wederom: denk aan een extra kledinglaag voor het koude eerste uur.

De MTBers trainden hun technische skills en dat gaat goed van pas komen voor de halve Transheuvelrug komende zaterdag. Met de trein naar Rhenen en met de MTB, volop zon en halverwege een pannenkoek terug naar Utrecht!

En voor wie wel kan wennen aan de warmere temperaturen: wist je dat je na het spinnen lekker de sauna in kunt bij de Workout?

Klik hier voor het volledige trainingsoverzicht en praktische info.

Nieuw bestuur & nieuwe organisatie

Op 01-02-2019 zijn wij, Koen Withagen (voorzitter), Corien Flint (secretaris) en Laurens van den Hoek (penningmeester), tijdens de ALV verkozen tot het nieuwe bestuur van CS030. We zijn blij dat we het vertrouwen hebben gekregen van de leden en kijken er naar uit om er weer een mooi, veilig en sportief jaar van te maken. Een belangrijk punt tijdens de ALV was de nieuwe organisatiestructuur van de vereniging.
Lees meer

Back on the road training

Kom je terug van een blessure, ben je weer aan het opbouwen na een zwangerschap of ben je er om andere redenen een tijd tussenuit geweest en vind je het spannend om weer met een groep op pad te gaan? Schrijf je dan in voor de Back on the Road training op 9, 16 en 23 maart iets voor jou!
Lees meer

Back on the Rock clinic

Supernuttige clinic op 9 maart waarin je alle mountainbike basistechnieken leert! Afgelopen oktober was deze clinic een groot succes. Heb je een tijd niet op de mountainbike gezeten? Wil je je techniek extra opfrissen? Of wil je het eens voor het eerst proberen op een leen mountainbike? De Fietsenmaker stelt toffe Specialized mtb’s ter beschikking! Extra leuk voor als je overweegt er een aan te schaffen met ledenkorting.
Lees meer

Baanclinic CS030

Heb je altijd al eens een echt pisterijder willen zijn, maar past er helaas geen velodrome in je achtertuin? Geniet jij ervan om een rpm van >100 te hebben of vind je het gewoon eens leuk om op een binnenbaan te rijden? Grijp dan nu je kans, op 17 maart zullen we met de club een 2 uur durende clinic gaan volgen op de Velodrome van Amsterdam.
Lees meer

Trainersoverzicht 16 – 20 februari: naar buiten!

Zou het dan echt gaan gebeuren? Geen gladheid? Geen storm? Geen kou? Het lijkt een prachtig weekend te worden… Op zaterdag voor MTBers in Hoge Vuursche, voor het wedstrijd-trainingsweekend in Limburg en voor de Allround en Cyclogroepen vanaf de kade. Wedstrijdrenners die niet met het weekend mee gaan kunnen eenmalig met een Allroundgroep mee. En zondag 3 heerlijke duurritten voor de boeg, voor renners van alle niveaus dus. Ideaal om eindelijk weer wat kilometers te maken.

En wie door alle het slechte weer een trainingsachterstand heeft: meld je aan voor de core- of spinningtraining op dinsdag of woensdag.

Geniet van de zon! Maar vergeet qua kleding niet dat het ‘sochtends vroeg nog erg fris is. Een extra laagje dat tijdens de training uit kan is dus handig.

Klik hier voor het totale overzicht met alle trainingsinformatie.

MISSING LINK: Beleid en Activiteiten

Om openstaande vacatures beter onder de aandacht te brengen, introduceerden wij onlangs de rubriek ‘Missing Link’. In deze editie: de Beleids- en Activiteitencommissie. De Beleidscommissie is op zoek naar twee actieve leden (m/v) die de commissie komen versterken.  Ook de Activiteitencommissie is op zoek naar een voorzitter en uitvoerende leden!

Lees meer

MTB Seizoensafsluiting: Transheuvelrug

Zaterdag 23 februari is de laatste training van dit winterseizoen op de mountainbike. Daarom gaan we van Rhenen naar Utrecht fietsen over de mooie singletracks van onze heuvelrug! We nemen de sprinter van 9:12 uur op Utrecht Centraal (spoor 15). Halverwege de tocht stoppen we voor een pannenkoekenlunch!

Lees meer