De uitslag van de kledingkeuze!

De keuze is gevallen op ‘het nieuwe, blauwzwarte ontwerp’. Er is geen twijfel, aangezien 70% van de getelde stemmen hier naartoe gaat! Meer weten over de uitslag en de inhoudelijke informatie rondom de kledingkeuze? Lees dan snel verder!
Lees meer

Valvaardigheidstraining

Of je nu doet aan veldrijden, MTB of racen op de weg, niemand valt graag. Mocht het je toch overkomen, dan kun je maar beter zo goed mogelijk voorbereid zijn. Daarom organiseert de AC op 29 oktober en 5 november 2019 weer een valvaardigheidstraining.
Lees meer

Wedstrijd interesse avond 4 november

Volgend jaar clubkampioen worden? Koersjes rijden met Ride Like a Pro of Vrouwenwielrennen? Cyclo’s rijden met het CS030 Gran Fondo Team? Deelnemen aan Criteriums of het Nederlands Club Kampioenschap? Een MTB of cyclocross wedstrijd rijden? Of eens ruiken aan het wedstrijd rijden tijdens de trainingskoersen op de Nedereindse Berg? Kom dan naar de wedstrijdinteresse avond op 4 november!
Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor Zwift trainingen

De doordeweekse buiten training zijn voorlopig niet meer aan de orde. Dat betekent op zoek naar ander vertier: zoals de spinning trainingen of de indoor trainer in eigen huis. Dat indoortraining hot is, is geen geheim meer. Inmiddels organiseert de KNWU een heus NK ZWift en zijn er ongeveer 100 CS030 leden actief op Zwift. De mogelijkheden op Zwift worden steeds groter, dus ook tijd om te onderzoeken of en hoe we Zwift op kunnen nemen in ons sportaanbod! Dit willen we gaan doen door middel van een testfase in een select gezelschap en hiervoor zoeken we vrijwilligers.
Lees meer

Van de Bestuurstafel

Nadat Roglic op weergaloze wijze op zijn celeste kleurige monster namens de gele brigade de Vuelta op zijn naam heeft geschreven en Mathieu een gelletje te weinig heeft gegeten zitten de warme zomermaanden er dan toch echt op. De straatverlichting gaat weer aan om 18.00 aan en kort-kort maakt plaats voor lang-lang. Dit gaat ook samen met de stop van de doordeweekse bui(t)entraining maar niet getreurd. Het core & spinning seizoen is weer begonnen! Besluit je toch in het donker te gaan fietsen, doe er dan goed aan om een lichtje mee te nemen. Ook het bestuur zat niet stil. Lees snel meer over waar zij mee bezig zijn!
Lees meer

Trainingsoverzicht 12-17 oktober: off road!

Yes, na spinning en core nu ook het MTB-programma weer van start. Zaterdag de Back on the Rock clinic voor leden die het mountainbiken willen ontdekken (aanmelden via de site). En zondag de eerste reguliere MTB-training, in Lage Vuursche dit keer. Veel plezier in het bos!

Daarmee is ons winterprogramma bíjna op volle stoom. In december starten namelijk ook nog de duurtrainingen op zondagochtend.

Kijk hier voor alle trainingen van komende week.

Ledenenquête: Geef je mening en maak kans op een set nieuwe CSkleding!

CS030 bestaat voor en door haar leden. Daarom zijn het bestuur en alle commissies benieuwd hoe leden over de club denken en voeren we de ledenenquête uit. We horen graag wat jullie van de club vinden! Hoe bevallen de trainingen, wat vind je van de nieuwsbrief en welke tips heb jij voor de commissies en het bestuur? Geef nu je mening & maak kans op een setje nieuwe clubkleding!

Onder de deelnemers wordt een setje nieuwe clubkleding verloot, dus reden genoeg om mee te doen.

GEEF JE MENING

Inschrijving trainingsreis Costa Blanca start zondag 6 okt. om 20.00 uur

Van 15-22 maart organiseert de Trainingsreiscommissie een trainingsreis naar de Costa Blanca voor CS-ers van alle niveaus. De Costa Blanca is een prachtig en populair fietsgebied, bekend uit de Vuelta met de Port de Tudons en Coll de Rates. We maken dagelijks trainingstochten onder leiding van onze eigen CS030-trainers en ervaren zelf waarom de profs naar de Costa Blanca gaan om te trainen: fijn klimaat, goede wegen en een mooie afwisseling tussen vlakke routes en indrukwekkende beklimmingen!Lees meer

Back on the Rock Clinic

Op 12 oktober is het weer tijd voor een nieuwe “Back on the Rock” clinic. Dit is een laagdrempelige opstap-training, waarin je de basistechnieken van het mountainbiken krijgt aangeleerd door een toptrainer. Een uitgelezen kans om te kijken of mountainbiken ook iets voor jou is!
Lees meer