Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2020

Hierbij nodigen we je als CS030-lid uit voor de alv op vrijdag 7 februari bij Sport Utrecht, Herculesplein 209, 3584 AA Utrecht. Inloop is vanaf 19.15, zodat we om 19.30 stipt kunnen beginnen. De alv is het belangrijkste orgaan van de vereniging, daarom willen we graag dat je erbij bent.

Agenda
1. Opening
2. Vaststellen verslag en actiepunten alv 1 februari 2019
3. Algemeen jaarverslag 2019
4. Financieel jaarverslag en verslag Kascommissie 2019
PAUZE – stemming vrijwilligersprijzen
5. Vrijwilligersprijzen 2019
6. Jaarplannen kopgroep 2020
7. Update accommodatie vraagstuk
8. Begroting 2020 (bijlage)
9. Ingezonden stukken
10. Rondvraag en sluiting

Onderwerpen waar we het volgens jou ook over moeten hebben, kun je indienen als ingezonden stuk. Jouw concrete voorstel met toelichting kan tot en met maandag 28 januari 2020 naar secretaris@cs030.nl. Deze stukken zijn in de week voor de alv beschikbaar voor alle leden. Je kunt ze dan vinden bij de rest van de stukken.

Nominaties voor vrijwilligersprijzen van het jaar 2019
Elk jaar reiken we tijdens de alv prijzen uit voor de trainer, de schakel en de versnelling van het jaar. Dit jaar zijn de volgende leden door alle vrijwilligers genomineerd. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie nominaties!!

Trainer van het Jaar: Robert Bartels, Sebastiaan Hoogeboom, Ruud van der Velden
De Schakel van het Jaar (verenigingsbeest): Kim Hamoen, Gersom Smit, Javier Vargas
De Versnelling van het Jaar (meeste progressie op de fiets): Janneke van Ginkel, Lisanne Derks, Jeroen Nieuwenhuyze

Bijlagen
In de map ‘Bestuur’ op ledendeel van de website vind je de stukken voor de alv.

· Notulen van de alv van 1 februari 2019
· Toelichting op actiepunten alv van 1 februari 2019
· Financieel jaarverslag 2019
· Begroting 2020
· Volmacht

Het bestuur van CS030
Koen, Laurens, Corien

Trainingsoverzicht 25-30 januari

Deze week voorlopig de laatste week dat iedereen, behalve de wedstrijdrijders nog in de allroundgroepen rijdt. Vanaf 1 februari starten de Cyclogroepen weer.

Als gevolg van de lage opkomst tijdens de zondagochtend duurriten is er voor gekozen om de A1/Weg1 groep te schrappen. Vanaf nu zijn er dus nog maar 2 groepen op de zondag.

De mountainbikers gaan na de wedstrijd van vorige week weer lekker trainen. Dit keer staat het parcours in Zeist op het menu. Verzamelen om 9:50 bij het Jagershuys in Zeist.

Het indoorprogramma gaat lekker door met een corestability training op woensdag en een spinningtraing op de donderdag.

Meer informatie vindt je in het online trainingsoverzicht.

Training op zondag voor groep 1 vervalt

Op zondag staan er in de winter drie trainers voor jullie klaar om de dag met een goede en leuke duurtraining te beginnen. Maar, sinds de start van deze trainingen in november is de opkomst in de niveau 1 groep nihil geweest. De trainer van deze groep ging dan weer naar huis of reed met een andere groep mee. Om deze reden is besloten dat per direct de zondagtrainingen voor groep 1 komen te vervallen.Lees meer

Trainingsoverzicht 18-23 januari

Komende week is er voor de wegrenners en de indoorbikkels het standaard trainingsprogramma, zoals dat er de afgelopen weken ook was. De MTB-ers gaan deze week wat anders doen dan de afgelopen periode. Deze week geen training maar de mogelijkheid om te kijken of die trainingen van de laatste tijd nou wat hebben opgeleverd. Er wordt een heuse MTB wedstrijd gereden in Soest.Lees meer

Levering clubkleding vertraagd

De Fietsenmaker heeft een productiefout ontdekt in de eerste levering van de kleding. Hierdoor moest de zending terug naar de fabriek. Dit levert helaas vertraging op. De nieuwe kleding is uiterlijk 29 februari beschikbaar. Zodra de kleding er is lees je dit in de nieuwsbrief. Namens De Fietsenmaker een groot excuus voor het eventuele ongemak.

Clinic baanwielrennen

Altijd al de kick van het baanwielrennen willen ervaren? Zonder versnellingen of remmen fietsen over de houten baan? De sensatie van met hoge snelheid over de houten piste? Doe dan op zaterdag 15 februari mee met de CS clinic baanwielrennen, in de volksmond ook wel pisterijden genoemd.

Onder professionele begeleiding leer je de beginselen van deze prachtige tak van wielersport.Lees meer