Op de Kade

Helaas zitten de avondtrainingen er weer op! Het is te vroeg donker om vanaf 19:00 een volwaardige training aan te kunnen bieden. Als er voldoende trainers te vinden zijn starten we 30 oktober met het indoorprogramma, zodat de conditie goed onderhouden kan worden. Vanaf oktober fietsen álle leden weer in de allroundgroepen gedurende het laatste kwartaal van 2018.

Tagged with: ,

Winteravond bij De Fietsenmaker

Op vrijdagavond 26 oktober organiseert De Fietsenmaker een gezellige winteravond waarin je leert hoe je van fietsen jouw wintersport maakt. Maak kennis met veldrijden, MTB-en, Zwift en smarttrainers en leer alles over fietsverlichting, onderhoud in de winter en het maken van de juiste kledingcombinaties.

Lees meer

Tagged with:

Refurbished racer – gezocht: remmen en/of spacers

Enige tijd geleden hebben we met CS030 tweedehands fietsonderdelen verzameld voor Circular Cycling. Deze jonge en ambitieuze organisatie geeft afgedankte onderdelen weer een nieuw leven in refurbished racefietsen. Letterlijk recycling dus! Concrete doel van onze samenwerking was om een leenfiets te maken voor aspirant-leden zonder fiets die graag eens een proefrit willen maken. Nu heeft Erik van Circular Cycling ons laten weten dat de testfiets bijna klaar is, maar dat hij nog een setje remmen mist…

Lees meer

Tagged with:

Manifest Wielerplatform Utrecht

CS030 is als Utrechtse wielervereniging lid van het Wielerplatform Utrecht (WPU). Samen met de andere wielerverenigingen en -clubs hebben we de lokale politiek aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen in een manifest laten weten dat Utrecht Fietsstad niet alleen bestaat uit stadsfietsen, bakfietsen en e-bikes, maar dat wielrenners hier ook een belangrijk onderdeel van zijn! Dat lijkt logisch, maar dat is het voor de politiek (nog) niet.

Lees meer

Tagged with: , , ,