MTB-clinic in Bikepark Apeldoorn

Dit najaar staat er weer een toffe MTB-clinic op het programma! Op zondag 22 januari kun je in Bikepark Apeldoorn je technische skills bijschaven. De dag staat in het teken van bunny hops, pump tracks, wall ride, rock gardens, north shores en skinnies. We zullen hier training krijgen van een professioneel mountainbiker.

Lees meer

Meesterknecht van de Maand: Wieke Hofsteenge

CS030 bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers. Om die nog zichtbaarder te maken, roepen we elke maand een Meesterknecht van de Maand uit. In ruil voor het antwoord op een paar lastige vragen, krijgt hij of zij de unieke CS030 Meesterknecht-sokken! Deze maand is het de beurt aan Wieke Hofsteenge, een zeer actieve vrijwilliger. Zij is namelijk al geruime tijd lid van de communicatiecommissie. Sinds dit winterseizoen is ze ook actief als assistent trainer bij core stability. En of dat nog niet genoeg is; daarnaast is ze ook een van de oprichters van onze nieuwste commissie; de gravelcommissie. De hoogste tijd om haar in het zonnetje te zetten!

Lees meer

Beëindigen lidmaatschap

Het einde van het verenigingsjaar nadert. En daarmee ook het laatste moment tot waarop je je lidmaatschap per 2023 op kunt zeggen. Wil je je lidmaatschap van CS030 beëindigen dan moet dat vóór 1 december 2022 schriftelijk gebeuren, waarmee de opzegging per 1 januari 2023 in zal gaan.Lees meer

Inschrijving trainingsreis Mallorca 18 – 25 maart 2023 opent op zondag 23 oktober om 20.00 uur! 

Inmiddels is het concreet en kunnen we de laatste informatie geven over de voorjaarsreis! Zo vertrekken we een dagje later (dit weet het hotel ook), is het vliegtuig volgetankt en is de hoofdtrainer gestrikt! De inschrijving voor een weekje genieten op Mallorca gaat zondagavond 23 oktober 20:00 open, dus wees erbij! Op de ledenpagina vind je de geüpdatete informatie.

Lees meer