Trainingsoverzicht 19-23 januari: winterse temperaturen

Afgelopen weekend werd er veel regen voorspeld. Dus om de trainers niet voor niets een training voor te laten bereiden, hebben we er een paar ‘afgeschaald’. Maar de kade stond nog behoorlijk vol! Velen van jullie trotseerden de regen. Ook op de zondag was er een mooi groepje voor een heroïsche training.

Komend weekend lijkt het droog te blijven, maar wel koud. Hier kun je jezelf prima op kleden. Zorg voor verschillende laagjes. Het bovenste laagje winddicht. En het onderste laagje liefst vochtafdrijvend zodat je het niet koud krijgt van je eigen zweet.. En over zweet gesproken: te warm kleden moet dus ook niet. De stelregel is: je mag het de 1e 10 minuten best wel een beetje fris hebben. Dan zit je de rest van de training doorgaans goed. Neem wel een extra windjack mee voor bij een lekke band of ander oponthoud.

Voor de MTB zaterdag een techniektraining in Zeist.

En tip voor wedstrijdrijders: komende zondag wordt gezamenlijk gestart bij de trainingswedstrijd op de Nedereindse Berg.

Bekijk hier het complete trainingsoverzicht voor alle trainingen en aanvullende informatie.

Gelabeld met:

Sportaanbod 2019 – what’s new?

Als het goed hebben jullie post gehad van cs030 en hangt bij
iedereen de Jaarkalender 2019 op de koelkast, de wc of boven je bed. Er gaan gedurende het jaar nog meer activiteiten bij komen, maar het is alvast duidelijk: we hebben weer een prachtig fietsjaar voor boeg!

In de ledenenquête van september 2018 gaven jullie het
seizoen bij CS030 een prachtige 7,7. Hieronder lees je wat we gaan doen om in 2019 een nóg mooier cijfer te scoren:Lees meer

KNWU: basispassen en licenties

Basispassen in 2019 alleen nog digitaal

Je basispas valt vanaf 2019 niet meer op de deurmat. Ook niet op aanvraag. Je digitale/online pas vind je in MijnKNWU, via > Toon basispas (in het menu bovenaan). Je kan de pas via deze weg eventueel zelf uitprinten of downloaden als PDF. Ook het Scan&Go systeem bij NTFU toertochten kan de pas direct scannen vanaf je telefoon.

Licentieaanvragen

Wil je komend jaar wedstrijden gaan starten waarvoor een (sportklasse/amateur/elite) licentie nodig is? Ook dit kan je aanvragen in de MijnKNWU omgeving. Let op dat je aanvraag eerst goedgekeurd moet worden en dat het na goedkeuring nog 1.5 week kan duren voordat je licentie bij je op de deurmat ligt.

Gelabeld met:

Oliebollen Gran Fondo Ruiterberg/Hoogstraat 30 december

Nog een aantal dagen en dan is het Kerst. Je maakt plannen voor het Nieuwe Jaar en je zit vol goede voornemens. De dag is kort, rond negen uur is het pas licht en rond half vijf wordt het al weer donker, tijd voor een: Super mooie uitdaging! Waarom wachten met al die mooie plannen? Begin nu, hup al die kerstkilo’s er weer af te rijden. Doe mee met een heuse cyclo: de Oliebollen Fondo Ruiterberg/Hoogstraat. Geef je nu op voor de Gran – Medio of Bambino fondo.

Gran Fondo: +/- 180 km, 25 x Hoogstraat Ruiterberg, start 8.45

Medio Fondo: +/- 100 km, 15x Hoogstraat Ruiterberg, start 10.00

Bambino Fondo +/- 75 km, 10x Hoogstraat Ruiterberg, start 10.00

Lees meer

Gelabeld met:

MTB Rijssen 15 december

In het kader van ‘ effe een rondje elders’ gaan we op 17 december richting het Overijsselse Rijssen, alwaar een van de mooiste MTB-routes van Nederland ligt. Een 20km lang pittig parcours met veel klimmetjes, keren, klauteren, draaien en afdalen. Er zit geen tien meter vlak terrein tussen. Vooral ‘de Ravijntjes’ zijn een uitdaging.

Benieuwd?
We starten zaterdag 15 december om 10:00u vanaf Sportpark de Koerbelt in Rijssen. Heb je geen eigen vervoer? Stuur ons een mailtje op mtb@cs030.nl en wij helpen je met carpoolen, of bij voldoende animo kunnen we ook de Fritz inzetten.

Gelabeld met: