11 september Cycling Dinner 2021; aanmelding nu open!

Terug van weggeweest: Cycling Dinner! Na een turbulente coronaperiode is de behoefte aan gezelligheid en contact met elkaar groter dan ooit. Het sociale leven komt langzaam op gang en elke maand stromen groepen nieuwe fietsers de vereniging binnen. Hoog tijd om andere CS’ers beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat gaan we doen?
In tweetallen bereid je een gang voor die je met nog twee andere groepjes samen eet bij een van jullie thuis. Voor de volgende gang ga je na een fietstochtje door Utrecht op bezoek bij een ander tweetal en zo zul je het voor-, hoofd- en nagerecht met verschillende groepjes eten. Helaas moeten we het dit jaar nog even zonder de afsluitende borrel doen.

Ben jij erbij op zaterdag 11 september?
Als je het leuk vindt om mee te koken en te eten willen we je vragen je uiterlijk 6 september aan te melden via SuperSaas. Daarna is aanmelding niet meer mogelijk.
Op basis van de aanmeldingen zullen we je uiterlijk de woensdag van tevoren laten weten wie jouw kookmaatje wordt en welke gang jullie mogen gaan voorbereiden!

De coronamaatregelen 

We zijn ons ervan bewust dat corona nog geen verleden tijd is. Omdat het merendeel van de mensen gevaccineerd is en er geen advies meer geldt over het maximum aantal bezoekers thuis, hebben we besloten om deze activiteit te plannen. Wel vragen we iedere deelnemer om vrijdag voorafgaand aan het diner, om uiterlijk 21:00 uur, een zelftest te doen (en bij een positieve test dit direct door te geven). Op deze manier denken wij op een veilige manier een leuke avond te kunnen organiseren.

Afmelding i.v.m. corona(klachten) 

Omdat we groepjes en een indeling voor het eten maken is zowel aan- als afmelden na sluiting van de inschrijving niet mogelijk, tenzij de afmelding Coronagerelateerd is. We vragen iedere deelnemer die niet meer kan deelnemen vanwege een positieve test of Coronagerelateerde klachten om dit zo snel mogelijk aan de Activiteitencommissie door te geven. De AC zal dan met een passende oplossing komen.

Schrijf je snel in!

Wat: Cycling Dinner  

Wanneer: zaterdag 11 september 2021, vanaf ongeveer 18 uur (exclusief bereiden gerechten

Inschrijven : via

Kosten: 15 euro, per gerecht hebben we een budget per persoon bepaald. Dit wordt vermeld in de informatiebrief. Dit krijg je na afloop teruggestorst van de penningmeester van CS030.

Overig: uiterlijk 8 september ontvang je een e-mail met de naam en contactgegevens van je kookmaatje en overige praktische informatie

Bij vragen/afmeldingen : mail naar ac@cs030.nl

3 Opmerkingen


Voeg een reactie toe