17 juni: webinar bikefitting deel 2

Aanstaande woensdag 17 juni vindt de tweede van een tweeluik aan webinars plaats over het belang van bikefitting, en ditmaal met een live bikefitting!

In de sportmedische wetenschap is er steeds meer aandacht voor het wielrennen. Veel acute problemen en problemen met overbelasting zijn te relateren aan het niet correct op de fiets zitten.

Tijdens deze webinar zal een live bikefitting worden uitgevoerd en aansluitend gaan Martijn Ricken en Jiri Rutten dieper in op de analyse van de zithouding als wielrenner. Martijn is bewegingswetenschapper en fysiotherapeut bij Fysiotherapie Utrecht Oost. Jiri is fysio- manueel therapeut bij dezelfde praktijk en kennen we van de eerste webinar over het belang van bikefitting.

De webinar zal beginnen om 20.00 uur. Via de bijgevoegde Zoom-link krijg je toegang tot de webinar. Log op tijd in, het liefst een paar minuten vóór 20.00 uur. Installeer de laatste update van Zoom om er zeker van te zijn dat je de hele webinar kunt volgen.

Tijdens de webinar kun je vragen stellen via de Zoom chat, ook vragen n.a.v. de vorige webinar kunnen uiteraard gesteld worden. Jiri en Martijn zullen de vragen per onderdeel van de webinar behandelen. Als je een prangende vraag hebt, mag je deze ook stellen met je camera en geluid aan. We proberen het tot een uur te beperken maar afhankelijk van de hoeveelheid vragen is er mogelijk wat uitloop. We hopen op veel aanwezigen en een wederom interactieve sessie!

Zoom meeting:

Topic: CS030 Presenteert #3: Live Bikefitting!
Tijd en datum: woensdag 17 juni 2020, 20:00

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82585835847
Meeting ID: 825 8583 5847

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe