Bericht van de TRC

Beste CS030er,

De afgelopen weken heeft de TRC teleurstellende berichten moeten versturen over het verplaatsen of annuleren van trainingsreizen. Gezien de bijzondere omstandigheden is dit natuurlijk heel begrijpelijk, maar ook heel erg jammer! Alle deelnemers die staan ingeschreven, zijn op de hoogte gebracht van de mogelijkheden en consequenties. Bedankt voor jullie geduld en begripvolle reacties, dat doet ons goed!

Hieronder het overzicht van de wijzigingen:

  • Trainingsreis Costa Blanca verplaatst: zondag 8 t/m zondag 15 november 2020
  • Voorjaarsweekend Daun geannuleerd
  • Jean Nelissen Classic verplaatst: vrijdag 4 t/m zondag 6 juni 2021
  • Cycloreis Fausto Coppi geannuleerd, met Velotours wordt gekeken naar mogelijkheden.

De Vuelta reis staat in augustus op het programma. We begrijpen de terughoudendheid bij het boeken van een nieuwe reis in deze onzekere periode. Daarom hebben we, in overleg met onze partner Campo Bicicleta, de inschrijfperiode verlengd t/m 31 mei.

Wij zijn de positieve weg ingeslagen en zijn volop aan het brainstormen voor 2021! Dat doen wij in een nieuwe formatie, want er hebben wat wisselingen plaatsgevonden in de TRC: Angela gaat ons helaas verlaten, omdat zij een hele mooie andere prioriteit heeft, namelijk: haar dochter Floor. Angela, naast alle fantastisch goede grappen, ontzettend bedankt voor je inzet! Uiteraard ook goed nieuws: we hebben een enthousiaste nieuwe aanwinst, namelijk: Marieke Jenniskens! Welkom! Daarnaast heeft Paul het voorzitterschap overgedragen aan Jette. Gelukkig blijft Paul TRC-lid en kunnen we zijn expertise blijven gebruiken!

Hopelijk is en blijft iedereen gezond en zien we elkaar snel weer op de fiets!

Met sportieve groet,

Angela, Marieke, Sander, Jasper, Arne, Paul en Jette

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe