Bericht vanuit het bestuur

Beste leden van CS030,

Helaas zijn de omstandigheden rondom het corona-virus nog niet zo verbeterd dat we weer de weg op mogen om reguliere trainingen aan te bieden. De maatregelen zijn tot minimaal 20 mei verlengd. Alle trainingen zijn hiermee vanzelfsprekend mee komen te vervallen. Maar wat betekent het verder voor de club nu het langer en langer duurt? En wat betekent dit voor jou als lid?

Gelukkig hebben we -voor nu- een financieel gezonde club. Sommige kosten lopen door. Denk hierbij aan onder andere aan lidmaatschap KNWU, verzekeringen, softwarepakket, bankzaken, etc. De impact op onze vereniging, zowel op organisatorisch niveau als in financiële zin, is nog niet goed te over zien.

Al met al een onzekere situatie voor ons allen. Zoals gezegd vinden de trainingen tot 20 mei in ieder geval geen doorgang. Hopelijk kunnen we na die tijd snel weer samen fietsen. Niemand weet nu hoe de situatie zich zal ontwikkelen. Afhankelijk van de weinig-voorspelbare ontwikkelingen, zullen we -samen met commissies- ons buigen over de (nieuwe) situatie en de gevolgen daarvan.

Op sportief gebied hebben we zowel met de Nedereindse Berg (reguliere trainingen), De Workout (spinning) en de Gemeente Utrecht (zaalhuur voor de core training) afspraken gemaakt. Na enige inspanning, hebben we wat kunnen doorschuiven naar een later moment in het jaar.

Om positief te eindigen willen we ook graag benoemen wat nog WEL mag. Je mag van de heerlijke zon genieten op de fiets. Je kunt het trainingsschema volgen wat op de site staat (met behoud van enige intensiteit). Je kunt deelnemen aan de clubactiviteiten die commissies organiseren en we zien dat Zwift ondanks de temperatuur, steeds populairer wordt!

Blijf gezond en fijne Woningsdag!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur CS030,
Corien, Laurens en Koen

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe