Bestuursbesluit hervatten buiten- én binnentrainingen

Naar aanleiding van de versoepelingen van de COVID-19 maatregelen mogen we vanaf 15 januari 2022 weer in groepen buiten én binnen sporten. De MTB-trainingen worden zondag 16 januari 2022 hervat, core stability op woensdag 19 januari 2022 en de wegtrainingen op zaterdag 22 januari 2022. Wel gelden er aanvullende maatregelen.

Beste leden,

Goed nieuws! De versoepeling van de COVID-19 maatregelen houdt in dat we de buiten- én binnentrainingen kunnen hervatten. We starten de trainingen dan ook weer zo snel mogelijk op.

Het is de MTB-commissie gelukt komende zondag 16 januari 2022 te training al te hervatten. Core stability start weer op woensdag 19 januari 2022 en de wegtraining wordt zaterdag 22 januari 2022 hervat. Inschrijven kan zoals gebruikelijk via de inschrijflink op de website.

Buiten het sporten blijft de 1,5 meter regel leidend, houdt daar rekening mee bij het verzamelen en stilstaan onderweg. Bij binnensporten is een corona toegangsbewijs verplicht evenals het gebruik van een mondkapje buiten de training.

Dus trek je mooiste outfit aan, haal je racefiets of mountainbike uit het vet en kom gezellig trainen, wij hebben jullie gemist.

Met sportieve groet,

Coen, Oscar en Maarten
Bestuur CS030

2 Opmerkingen


Voeg een reactie toe