Clubdag “coronastyle” – 17 juli ben jij erbij?

Wat is er nu leuker dan weer even socializen met de clubgenoten die je eigenlijk een jaar al niet meer echt goed hebt kunnen spreken in grotere getale? Om die reden organiseren we op 17 juli weer een clubdag – in corona-style! Om mee te gaan kun je je op de normale manier aanmelden voor de training van 17 juli via SuperSaas.

Yes, het is tijd voor de eerste clubactiviteit in lange tijd! Het wordt een Clubdag in “coronastyle” – iets meer low key dan eerder maar desalniettemin staat naast het trainen ook het sociale aspect centraal én kunnen we eindelijk weer IETS!

Op zaterdag 17 juli zullen we de training combineren met een gezellige fietsstop bij Fausto. Alle trainingsgroepen zullen daar rond hetzelfde tijdstip langskomen om onder het genot van een kopje koffie en taart op 1,5m afstand te kunnen bijpraten met je clubgenoten. Let op: afstand houden blijft hierbij ieders eigen verantwoordelijkheid en we verwachten daarin jullie support!

Wat: Clubdag Coronastyle
Wanneer: zaterdag 17 juli
Tijdstip: 9.30u start training – ga er vanuit dat je uiterlijk een uur later dan normaal (rond 13:30-14u) weer terug bent bij Camping Ganspoort.
Let op – er zullen géén reguliere trainingsgroepen zijn die géén koffiestop maken.
Inschrijven: meld je regulier aan voor de training van 17 juli via SuperSaas. Op basis van de inschrijvingen op donderdagavond 15 juli zullen we een indicatie aan Fausto doorgeven van de opkomst, dus schrijf je tijdig in als je het leuk vindt om te komen!
Vragen: ac@cs030.nl

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe