CS030 Gravelrit over de Heuvelrug

Herfsttijd graveltijd! Misschien wel het mooiste seizoen om lekker door het bos te fietsen. Zondag 21 november a.s. staat er een mooie gravelrit over de Heuvelrug gepland. Toegankelijk voor alle CS’ers met een crosser/gravelbike/MTB.

Datum: Zondag 21 November a.s.

Tijd: Start ca. 09.30 / 10.00 uur bij Ganspoort.

Route: Eén route van ca. 70-80 km en een langere route van ca. 100-120 km. Beide routes komen langs Fietscafé de Proloog in Amerongen. Definitieve GPX bestanden volgen een week van tevoren. De route kan evt. ook op eigen inzicht ingekort worden, er zijn genoeg stukken om af te snijden.

Opzet: In kleine groepjes van ca. 4-6 personen fietsen we de route. Zondagochtend delen we bij Ganspoort ter plekke de groepjes op verwachte snelheid in. Ieder groepje gaat dan zelf op pad. Koffie en/of lunch op eigen gelegenheid bij de Proloog waar je vast en zeker andere CS’ers ontmoet.

Aanmelden: voor indicatie van de animo graag even aanmelden via:

Ondergrond: Harde gravelpaden, brede onverharde paden en ook een paar stukken asfalt. Niet te technisch, maar wat bredere banden met profiel zijn aan te raden. Meedoen op een racefiets met brede banden zou kunnen, maar vooral met modderige omstandigheden is dit niet aan te raden.

Extra info: We gaan uit van herfstachtig weer zodat de choco en taart tijdens, én de borrel na de gravelrit echt verdiend zijn (ter info: voor eigen rekening). Denk dus aan de juiste (warme) kleding.

Extra extra info: Vanwege de ontwikkelingen m.b.t. de recente corona(maatregelen) kan het zijn dat er later nog aanvullende communicatie volgt.

De route is laagdrempelig en ideaal om je comfortabel te maken met fietsen over onverharde paden. Ook als je geen ervaren crosser bent is het prima te doen. We kijken er naar uit. Leuk als je meegaat!

2 Opmerkingen


Voeg een reactie toe