Nieuwe datum fietskarrentocht: 12 september

Je kent het vast wel (of juist helemaal niet): jij en je partner moeten tossen wie mee mag met de CS-training of anders een oppas regelen. Speciaal voor jullie vindt er op 12 september 2021 een heuse fietskarrentocht plaats.

In verband met het slechte weer op 29 aug. ging de CS030 Familie-fietskarrentocht niet door en hebben we een nieuwe datum geprikt: zondag 12 september. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dus je kunt je nog aanmelden!

Ditmaal hoef je de kleine niet thuis te laten, maar kun je samen met andere CS-ers en hun kinderen genieten van een mooie tocht door de omgeving. We fietsen een mooie route van ca. 40 km. door de omgeving van Utrecht en onderweg zullen we stoppen voor koffie en taart, waarbij natuurlijk ook aan de kleintjes wordt gedacht. Uiteraard is je partner (met of zonder fietskar) ook welkom.

Wie? CS030-leden met fietskar

Wat? Fietskarrentocht van ca. 40 km met koffie-stop onderweg

Waar? start bij Camping Ganspoort

Wanneer? 12 september, 09.30 uur


10 Opmerkingen

  1. Wordt de locatie van de koffiestop vooraf onthuld? We hebben nog een 6 jarige die niet meer in de kar past, maar wel zelf naar taart toe zou willen fietsen als de afstand te overzien is 😉


Voeg een reactie toe