Meesterknecht van de Maand: Bastiaan Slager

CS030 bestaat door de inzet van vrijwilligers. Om dit nog zichtbaarder te maken, roepen we elke maand een van onze vrijwilligers uit tot Meesterknecht van de Maand. In ruil voor antwoord op een aantal vragen, krijgt hij of zij de zeer gewilde Meesterknecht-sokken. Deze maand: Bastiaan Slager, kopman namens de Partnercommissie (PC).

Bastiaan Slager – Partnercommissie kopman en Trainer– Canyon Ultimate SLX

Hoe kwam je aan jouw vrijwilligerswerk?
Fietsen bij CS is meer dan alleen fietsen: ik vond de CS-borrels, het Cycling Diner en  de fietstochten in het buitenland altijd superleuk. Maar ja, die komen niet uit zichzelf tot stand, daar zijn sponsoren voor nodig. Daar wilde ik wel mijn steentje aan bijdragen. Tijdens een van die borrels heeft een enthousiast clubgenootje mij weten te strikken voor de Partnercommissie.

Wat heeft vrijwilligerswerk jou gebracht?
Voornamelijk veel nieuwe mensen leren kennen! En daarnaast is het leuk om namens de Partnercommissie met andere bedrijven in gesprek te gaan over een samenwerking met CS. Wat vinden bedrijven interessant aan ons als fietsclub en hoe kunnen we die interesse gebruiken ten bate van elkaar?

Wat heb jij CS030 gebracht?
Geld in het laatje! De Partnercommissie zorgt ervoor dat er geld binnenkomt via partners. Hierbij streven we naar een duurzame relatie met wederzijds voordeel: partnering dus. Dat wil zeggen dat we verder willen gaan dan ieder jaar een bedrag ‘in de pot stoppen’ en maar zien wat ermee gebeurt. Mooi voorbeeld hiervan is het partnership met De Fietsenmaker. De Fietsenmaker biedt CS030 clubkleding en geeft leden korting, en als tegenpresentatie zorgt de club voor de nodige exposure en traffic naar de winkel. We zoeken overigens nog versterking bij onze commissie, dus we horen het graag als je interesse of vragen hebt.

Wat is je leukste CS-herinnering?
Dan denk ik aan mijn eerste CS-weekend in april 2015 in Sauerland: een dikke laag sneeuw en 3 prachtige dagen fietsen (en bier drinken). Het lijkt erop dat het in april altijd sneeuwt in Sauerland; tijdens het trainingsweekend van 2017 was er wederom volop sneeuw.

Waar brengt de fiets jou dit jaar?
Vanwege Corona is het niet duidelijk welke tochten doorgaan, maar als het kan ga ik genieten van de Cyclo Granfondo La Fausto Coppi in Italië. Ik kijk er ook naar uit om  weer samen te trainen en daarna een pilsje te drinken bij Camping Ganspoort.  

 

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe