Meesterknecht van de Maand: Danny Spruit

CS030 bestaat dankzij de inzet van vrijwilligers. Om die nog zichtbaarder te maken, roept de Vrijwilligerscommissie elke maand een Meesterknecht van de Maand uit. In ruil voor de antwoorden op een paar lastige vragen, krijgt hij of zij de unieke CS030 Meesterknecht-sokken! Deze maand is het de beurt aan Danny Spruit. Als een van de motoren van de Trainerscommissie zorgt hij er mede voor dat alle trainingen een passende trainer hebben en hij denkt mee over trainersbijeenkomsten. Ennnnnn … Danny heeft ambities om zelf trainer te worden, dat maakt zijn werk in de commissie ook weer wat makkelijker 😉

Danny Spruit – Trainerscommissie – Trek Emonda

1. Hoe kwam je aan jouw vrijwilligerswerk?
“Toen ik ongeveer een jaar lid was van CS zocht ik een manier om iets bij te dragen aan de club en tegelijkertijd wat meer mensen te leren kennen. Vrijwilligerswerk is daar dus een heel goed middel voor! Ze zochten nog mensen bij de Trainerscommissie, dus dat was een mooie mogelijkheid. Daarnaast vind ik het leuk om met de beschikbaarheid en wensen van trainers te gaan puzzelen en een zo optimaal mogelijk rooster in elkaar te zetten.”

2. Wat heeft vrijwilligerswerk jou gebracht?
“Aangezien we vanuit de Trainerscommissie ook met de Commissie Sportaanbod (CSA) en de hoofdtrainers overleggen over het aanbod van trainingen bij CS, krijg je een beter beeld van de organisatie achter de trainingen. Daarnaast heeft het mij ook overtuigd om zelf trainer te worden, dus sta op dit moment op het punt om aan de CS030 Academy te beginnen! Ik kijk ernaar uit om met een gezellige groep veel te gaan leren en plezier te maken!”

3. Wat heb jij CS030 gebracht?
“Als onze trainers elk kwartaal een passend aantal trainingen krijgen voor de groep die ze graag training willen geven, hebben Marco, Rik en ik het goed gedaan! Ik hoop de komende jaren nog meer aan de club bij te kunnen dragen door ook zelf trainingen te gaan geven. De Utrechtse Heuvelrug vind ik een prachtig trainingsgebied. Iedereen die net als ik graag naar de Heuvelrug gaat, kan dus binnenkort bij mij aansluiten;-)”

4. Wat is je leukste CS-herinnering?
“Onze trainingsreis van vorig jaar naar de Costa Blanca vond ik echt fantastisch! Ik ga de binnendoorweg van de Col de Rates, waar we met 9 kilometer per uur gemiddeld heel dicht bij de KOM kwamen, niet snel meer vergeten. De Cumbre del Sol was prachtig, tot we iemand moesten gaan ophalen die de verkeerde Cumbre del Sol op was gereden … Tot slot is de ietwat obscure discotheek, met boksbal, in L’Arbir een van de beste helm-af activiteiten geweest waar ik bij ben geweest.”

5. Waar brengt de fiets jou dit jaar?
“Met het CGT, CS030 Granfondo Team, ben ik naar de Granfondo Vosges en Maurienne Trilogie in Frankrijk geweest, wat twee prachtige wedstrijden en gezellige weken waren! Daarnaast gaat mijn gravelfiets me dit jaar nog naar de Houffa Gravel Cyclo in de Ardennen en de Bosland Granfondo brengen. En uiteraard is er nog genoeg goesting voor het weekendje Vlaanderen met onze mooie club!”

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe