Meesterknecht van de Maand: Jette Wielaard

CS030 bestaat door de inzet van vrijwilligers. Om dit nog zichtbaarder te maken, roepen we elke maand een van onze vrijwilligers uit tot Meesterknecht van de Maand. In ruil voor antwoord op een aantal lastige vragen, krijgt hij of zij een CS030 collector’s item … Deze maand: Jette Wielaard, voorzitter van de Trainingsreiscommissie (TRC). In deze tijd is de TRC ontzettend druk met het annuleren van alle mooie reizen die zij had georganiseerd voor de leden en het proberen om voor iedereen een goede regeling te treffen.

Jette Wielaard – Voorzitter TRC – Bianchi Intenso

1. Hoe kwam je aan jouw vrijwilligerswerk?
Na een superleuk voorjaarsweekend in Sauerland had ik niet lang nodig om een last-minute plekje over te nemen voor het weekend naar de Vogezen. Ook dit was fantastisch. De gedachte ‘de TRC lijkt me wel wat’ was toen al voorbijgekomen. Op de terugweg reed ik mee in de Fritz en daar werd ik geronseld: Paul te Molder had niet lang nodig om mij over te halen!

2. Wat heeft vrijwilligerswerk jou gebracht?
Door mijn vrijwilligerswerk heb ik ontzettend snel veel CS’ers leren kennen. Ik geef toe, de inschrijflijsten fungeerden in het begin als cheatsheet om namen te leren. De TRC brengt mij avonden gezelligheid, lekker eten en leerzame uitdagingen (ook minder leuke in deze tijd). Het enthousiasme en de waardering van mensen die meegaan doen mij goed!

3. Wat heb jij CS030 gebracht?
We organiseren reizen altijd minimaal met z’n tweeën, dus ik moest even diep nadenken wat ik individueel heb gebracht. Maar hierbij: het initiëren van de MuziekBingo tijdens het Tecklenburg-weekend. Deze heb ik samen met Angela in elkaar gezet.

4. Wat is je leukste CS-herinnering?
Ik heb heel veel leuke dingen meegemaakt met CS, maar het mooiste was zonder twijfel de Dolomietenmarathon! Het was echt fantastisch om samen met #TeamMaratona2019 mijn eerste cyclo te fietsen. We hebben veel gelachen, afgezien en vooral enorm genoten. Een echte aanrader en lichtelijk verslavend.

5. Waar brengt de fiets jou dit jaar?
Naast de trainingsweek naar Spanje had ik nog geen keuze kunnen maken tussen alle mooie cyclo’s. Helaas lijken de ontwikkelingen rondom corona ook roet in het eten te gooien. Wel is er daardoor tijd voor een beetje gekkigheid, zoals het fietsen van het CS030-logo :)!

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe