Meesterknecht van de Maand: Mark Hartenberg

CS030 bestaat door de inzet van vrijwilligers. Om dit nog zichtbaarder te maken, roepen we elke maand een van onze vrijwilligers uit tot Meesterknecht van de Maand. In ruil voor antwoord op een aantal vragen, krijgt hij of zij de zeer gewilde Meesterknecht-sokken. Meesterknecht van de Maand augustus is Mark Hartenberg! Na zich intensief ingezet te hebben voor de Kledingcommissie en de overdracht van onze kleding business naar CS-partner De Fietsenmaker, geeft hij het stokje binnenkort over aan zijn opvolger.

Mark Hartenberg – Kledingcommissie – Specialized Tarmac

1. Hoe kwam je aan jouw vrijwilligerswerk?
“Na een paar jaar ‘gewoon” lid te zijn geweest bij CS030, leek het mij ook leuk om iets terug te doen voor de club. Destijds had ik voor mijn werk veel contact met leveranciers en was ik van mening dat ik met deze kennis/ervaring CS030 ook weer kon helpen. Nadat ik na afloop van een zaterdagtraining in gesprek raakte met Féri Roseboom, was de beslissing om in de Kledingcommissie plaats te nemen snel genomen. De clubkleding van Sportful werd toen geleverd door de Belgische distributeur Wolvenberg, en ik heb het contact met dit bedrijf op me genomen.”

2. Wat heeft vrijwilligerswerk jou gebracht?
“Door de samenwerking met eerst Wolvenberg en nu onze CS-partner De Fietsenmaker heb ik ook weer meer kennis opgedaan over hoe een clubshirt nou eigenlijk wordt ontworpen en wat daar allemaal bij komt kijken: welke partners willen er graag op het shirt en waar, hoe groot moeten de logo’s/beeldmerken dan zijn, welke stoffen worden ervoor gebruikt en hoe komt de planning van de verschillende acties eruit te zien? Velen zullen er misschien niet bij nadenken, maar bij het maken van ons clubshirt komen heel veel (praktische) zaken kijken!”

3. Wat heb jij CS030 gebracht?
“Door mijn werk in de Kledingcommissie heb ik een bijdrage geleverd aan het huidige clubtenue van CS030, een outfit waar volgens mij veel leden tevreden over zijn als ik zie hoeveel het gedragen wordt! Verder hoop ik in de manier waarop dit tot stand is gekomen een goed contactpersoon van CS te zijn geweest en een gezellige collega in de commissie.”

4. Wat is je leukste CS-herinnering?
“Moet ik kiezen? Een hele leuke herinnering heb ik aan de CS-trip naar Mallorca in 2019. Last minute besloot ik om mee te gaan (met dank aan Anouk), maar daar heb ik geen moment spijt van gehad. Gezelligheid op de fiets, maar ook zeker in de avond! Gewoon een heerlijke omgeving om met clubgenoten aan het fietsseizoen te beginnen. Verder heb ik ook goede herinneringen aan de Dreiländer Giro die we met heel veel CS’ers hebben gefietst. De Stelvio was een fantastische ervaring en bovendien was onze groep zó groot dat CS hiervoor nog een prijs in ontvangst heeft mogen nemen. Ik kan het iedereen aanraden om op dit soort CS-trips mee te gaan.”

5. Waar brengt de fiets jou dit jaar?
“Helaas is het met CS dit jaar vooral de Utrechtse Heuvelrug geweest. Buiten de vereniging om was ik in Drenthe, Denemarken, Limburg (wel met een aantal CS-leden) en hopelijk volgende week de Dolomieten.”

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe