Missing Link: Communicatie- en Ledenopvangcommissie

‘Communicatie’ staat centraal in deze editie van de Missing Link. Communicatie met toekomstige én met bestaande leden. Nieuwsgierig naar de vacatures? Lees snel verder!

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten, bijdragen aan het groepsgevoel van CS030 en leuke commissiegenoten. Klinkt goed, toch? Als jij dat ook vindt, horen we dat graag. Want dan brengen we je in contact met de communicatie-commissie, die twee nieuwe leden zoekt.

Lijkt het je leuker om niet de bestaande, maar juist toekomstige leden van de juiste informatie te voorzien? De Ledenopvangcommissie (LOC) is hét gezicht van CS030 voor proeffietsers en nieuwe leden. Ze organiseert de aanmeldingen voor proeftrainingen en informatievoorziening over de vereniging en zoekt een nieuwe coördinator.

Vacature LOC

Als coördinator ledenopvang ben je het aanspreekpuntvoor onze toekomstige leden. Je deelt hen in voor een serie starterstrainingen en beantwoordt vragen als ‘hoe hard fietsen we?’ of ‘Wat moet ik meenemen?’. Tijdens het contact draag jij enthousiast ons CS-gedachtegoed uit. Want we hechten natuurlijk veel aan onze opbouwde cultuur van sociale en technische veiligheid en de eerste kennismaking is hét moment om dit over te dragen.

Meer weten? Bekijk de vacature op onze website.

Vacatures Communicatie-commissie

De communicatie-commissie zoekt nieuwe leden die zin hebben om ervoor te zorgen dat alle leden van CS030 weten wat er binnen de club gebeurt. Denk aan het maken van nieuwsbrieven, het ondersteunen van commissies en het maken van de jaarkalender. Ook zorgen zij ervoor dat CS030 extern positief bekend staat. Voor de liefhebber is een extra rol mogelijk, namelijk: deelnemen aan de kopgroep-vergaderingen.

Meer weten? Lees meer op onze website.

Ben jij de Missing Link voor een van deze commissies?

Lijkt het je wat, of wil je graag eerst nog wat meer weten over je toekomstige commissiegenoten of de functie? Laat het ons weten via vrijwilligers@cs030.nl, dan linken we jou met de juiste contactpersoon.

Wil je weten welke vacatures er momenteel nog meer openstaan? Kijk dan op onze website.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe