Missing Link: Partnercommissie

Is netwerken helemaal jouw ding? En kun jij als geen ander aan ondernemers en bedrijven uitleggen hoe gaaf het is om met CS030 samen te werken? Mooi; de Partnercommissie kan namelijk versterking gebruiken.

De vacature
CS030 werkt graag acties samen met partners, om zo onze leden interessante aanbiedingen te kunnen doen en/of gave activiteiten te organiseren. Vanuit de Partnercommissie (PC) wordt dit gecoördineerd. Om nog meer te halen uit de duurzame relaties die zij opbouwen, met wederzijds voordeel, zoekt de PC versterking.

Meer weten over de vacature? Op onze site lees je hier alles over. Lees ook de Meesterknecht van de Maand in deze nieuwsbrief. Hierin vertelt Bas meer over de PC.

Ben jij de Missing Link?
Ben je handig in het leggen van contacten, lijkt het je wat om partners te werven en mee te denken over nieuwe proposities? Dan is dit echt een commissie voor jou. Laat het ons weten via vrijwilligers@cs030.nl, dan linken we jou met de juiste contactpersoon. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de commissie via partnering@cs030.nl.

Andere vacatures
Wil je weten welke vacatures er momenteel nog meer openstaan? Kijk dan op onze website.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe