Missing Link: Vacature CSA (comissie sportaanbod)

In het hart van de vereniging organiseert en coördineert de commissie sportaanbod (CSA) de trainingen en het trainingsaanbod voor CS030. Op de weg, in het bos en indoor. Wij, Sebastiaan en Mattis, kunnen hier hulp bij gebruiken. Daarom zoeken we versterking.

Geen functieprofiel; we zoeken enthousiasme
Samen met diverse commissies en hoofdtrainers is de CSA continu bezig met de vraag: hoe kan het de volgende training en volgend seizoen nóg beter? Hierover overleggen we regelmatig met alle betrokken commissies. Denk aan de TC, de Academy of de MTB-commissie. Taken die de CSA hierbij bijvoorbeeld oppakt, zijn brainstormen met de hoofdtrainers en het maken van trainingsschema’s. Onze uitdaging is het tijdig mobiliseren van commissies en het met elkaar in verbinding brengen van activiteiten en ideeën. Daarom zoeken we 1 of 2 nieuwe leden. In overleg verdelen we de taken, we hebben dan ook geen ‘functieprofiel’. Interesse in sportaanbod en enthousiasme is voldoende.

Dit kost het je aan tijd

  • 1 à 2 uur afstemming per mail, app en telefoon, verspreid over de week.
  • Ongeveer 1 bijeenkomst per 2 maanden (trainersavonden, hoofdtrainersoverleg of een commissieoverleg bijwonen).
  • Extra inzet aan het einde van het jaar, voor de realisatie van de jaarkalender (afstemming inhoud).

Interesse of meer informatie?
Lijkt het je wat, commissielid van de CSA? Gaaf, we horen het graag! Heb je vragen over de vacature, laat het ons ook weten. Je kunt de CSA bereiken via csa@cs030.nl. Of mail je vraag naar de Vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@cs030.nl.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe