Missing Link: word ook matchmaker

Herken je dit? Dat als je mensen over CS030 vertelt, je dat best wel een trots gevoel geeft? Niet in de laatste plaats omdat we zo veel vrijwilligers hebben die zo veel activiteiten zo strak organiseren. Dat is best bijzonder en zeker iets om te koesteren. Vanuit de Vrijwilligerscommissie realiseren we ons dat maar al te goed, en daarom zijn wij op zoek naar versterking.

Dit doet de Vrijwilligerscommissie

De Vrijwilligerscommissie (Vrc) is een soort uitzendbureau; ze matcht vraag en aanbod, om zo vacatures in te vullen of te werven voor eenmalige klussen. Daarnaast houden we ons ook bezig met het organiseren van activiteiten voor vrijwilligers en manieren om elkaar te stimuleren en belonen. De Vrc ondersteunt op die manier 20 commissies en zo’n 150 vrijwilligers en zorgt ervoor dat de vereniging kan blijven rekenen op de simpelweg onmisbare inzet van haar leden.

Versterking

De huidige bezetting telt 4 leden, maar door een babyboom zijn we nu op zoek naar 1 of 2 nieuwe leden. Ben je geïnteresseerd in onze gezellige commissie en/of heb je vragen over de vacature, laat ons dat dan weten via vrijwilligers@cs030.nl of schiet Kim Hamoen of Anouk Suwout even aan op een training.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe