Nieuwjaarstocht (solo) 16 januari

Nu de feestdagen weer voorbij zijn en het nieuwe jaar gaat beginnen, is het tijd om vooruit te kijken. Om 2021 alvast gezond van start te laten gaan heeft de activiteitencommissie samen met de Mapmeisters weer een paar mooie routes voorbereid, welke we zaterdag 16 januari zullen fietsen. Je kunt kiezen uit drie routes: 75km, 95km en 125km. De definitieve routes zullen we in de eerste week van januari delen via Facebook. Mocht je geen Facebook hebben, stuur dan even een berichtje naar ac@cs030.nl, dan krijg je de bestanden per mail.

Sommigen zullen voorzichtig al wat doelen gesteld hebben voor het komende jaar; een ambitieus kilometer-doel, een cyclo die volgend jaar hopelijk wel door zal gaan, of misschien heb je je zinnen wel gezet op een mooie koers-overwinning! Hoe dan ook, we hopen op een mooi (fiets)jaar waarin we elkaar meer gaan zien dan het afgelopen jaar.

De coronamaatregelen zijn uiteraard nog steeds van kracht, dus fiets de route alleen of met je vaste fiestmaatje. Wel kun je ervoor kiezen om de route in tegengestelde richting te fietsen, zodat je een paar leuke flyby’s kunt scoren. Voorkom groepsvorming. Dus blijf niet hangen, ook niet na afloop om een praatje te maken. Dat kan hopelijk snel weer!

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe