Nooit meer een hongerklop met EatMyRide app!

CS030 gaat samenwerken met EatmyRide, een nieuwe app die voorkomt dat jij een hongerklop krijgt!

De app EatMyRide ā€“ voortgekomen uit een samenwerking met Wageningen University & Research en topsporters uit de wielerploeg Team Sunweb ā€“ geeft precies aan hoeveel en wanneer je moet eten. Vooral bij langere ritten (denk aan cyclos) kan dat handig zijn. Speciaal voor CS030 leden biedt EatMyRide haar premium app gratis aan!

Hoe werkt het?
De app leest je sporthistorie uit van Strava of Garmin en kan zo voor iedere toekomstige rit voorspellen hoe zwaar jij het onderweg gaat krijgen en hoeveel en wanneer je moet eten. Omdat iedere renner een andere stofwisseling heeft, vraagt de app hiernaast persoonlijke gegevens als gewicht en informatie over de hartslag.

Koppelen aan Strava/Garmin
Het werkt heel simpel: connect met Strava/Garmin, voeg je route toe of klik je afstand aan en selecteer de producten die jij mee wilt nemen. Je ziet direct of het voldoende is en krijgt een optimale voedingsplanning. Deze kun je ook op je Garmin weergeven met de IQ app zodat je onderweg herinneringen krijgt wanneer je moet eten.

Ledenvoordeel CS030 –Ā Gratis premium abonnement
Speciaal voor CS030 leden biedt EatMyRide haar premium app gratis aan! Download de app in de iOS of Google Play Store en mail naar info@eatmyride.com voor een premium abonnement. Vermeld hierbij je naam, geregisteerd e-mail adres en dat je lid bent van CS030.

Inspanningstesten
Hiernaast biedt Eatmyride een aantal gratis inspanningstesten aan om jouw hartslag zones en metabolisme beter in kaart te brengen. Indien je interesse hebt mail dan naar info@eatmyride.com. Er zijn voorlopig 10 plekken beschikbaar, later volgen er meer. Vermeld hierbij je naam, geslacht, gewicht, geschatte VO2 Max en geef aan dat je lid bent van CS030. In overleg met Wageningen Universiteit worden de deelnemers geselecteerd.

Het initiatief voor EatMyRide komt vanuit een van onze leden Joram Kolf. Inmiddels werkt er een team van 8 mensen aan de ontwikkeling van de app.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe