Oliebollen Granfondo gaat door!

Jij kunt je eerste CS030 buiten-kilometers in 2022 maken, door op zondag 2 januari één van de Oliebollen Granfondo routes te fietsen. Tijdens deze rit kom je andere CS’ers tegen die je een sportief nieuwjaar kunt wensen. De solorijder of duorijders met de origineelste CS030 foto winnen een leuke prijs!

Wat
Het is helaas niet mogelijk een centrale Oliebollen Granfondo te organiseren. Daarom bieden we deze cyclo aan als solo/duo rit. Start alleen of met jouw CS fietsmaatje zondagochtend vanaf jouw huis en fiets één van de onderstaande routes. Op de route kom je andere CS’ers tegen en wens ze een sportief nieuwjaar in het voorbijrijdmoment.

Wanneer
Zondag 2 januari

Wie
Voor alle CS’ers, of je nu in de A1(+), A2(+), A3(+) of in het CGT fietst, je bent welkom! Aanmelden via SuperSaas is niet nodig, we zien jou of jullie op de route voorbijrijden, gezellig!

Routes
Er zijn 3 routes. Deze routes zijn zo gemaakt, dat je elkaar meerdere keren tegenkomt. Van elke route hebben we een ‘gewone’ en een route ‘andersom’, dit hebben we gedaan om renners zo veel mogelijk te spreiden.
1.Bambino gran fondo l [65] km l ongeveer 220 hoogtemeters l [gpx invoegen]
2.Medio gran fondo l [100] km l ongeveer 350 hoogtemeters l [gpx invoegen]
3.Gran gran fondo l [168] km l ongeveer 600 hoogtemeters l [gpx invoegen]

klik hier voor de routes.

Pitstop

Tevens hebben we een pitstopplek geregeld waar je coronaproof (op eigen kosten) kunt opwarmen buiten bij een vuurkorf en naar het toilet kunt. Het wapen van Sandenburg in Doorn (Sandenburgerweg 2/nabij pancake hill voor de kenners). Het wapen serveert warme dranken, oliebollen en opgerolde pannenkoeken!

Er is een prijs te winnen!
Geen gran fondo zonder prijs natuurlijk! Maak een originele foto waar zowel CS030 als jij/jullie zelf op te zien zijn, en deel deze dezelfde dag nog via ac@cs030.nl (facebook is ook leuk, maar alleen inzendingen die op bovenstaand email adres binnenkomen worden meegenomen door de vakkundige jury). Wie weet win jij de cadeaubon van 25 euro (p.p), die je kunt besteden bij De Fietsenmaker.

Coronamaatregelen
Wij als initiatiefnemers hebben binnen onze mogelijkheden gezorgd voor de randvoorwaarden. Wij vragen jullie hulp om tijdens de rit de corona regels na te leven. De valkuil; een ander duo tegenkomen en met z’n vieren gaan fietsen, doe het ajb niet. Een andere valkuil is een ander duo tegenkomen op de pitstopplek en geen afstand bewaren, doe het ajb niet. Niet met meer dan 2 personen totaal samen fietsen en 1,5 meter afstand houden tijdens de pitstop. Mondkapje mee is ook verstandig.

Hopelijk zien we je op 2 januari voorbijrijden! Laat het ons weten door een reactie hieronder,

Nina & Dennis E (Initiatiefnemers namens het CGT) en Annemarieke (AC)
Nb. Traditiegetrouw organiseert het CGT jaarlijks de oliebollen gran fondo. Dit jaar hebben wij binnen de mogelijkheden gekeken hoe wij toch in verbondenheid 2022 aan kunnen vangen. Enjoy!

1 Opmerking


Voeg een reactie toe