Opstart CS030 solo-trainingen

13 maart is het precies een jaar geleden dat in Nederland de eerste Coronamaatregelen werden ingevoerd. Een jaar later ziet het er helaas niet naar uit dat we als vanouds kunnen gaan trainen. Omdat we jullie als leden toch iets willen aanbieden, gaan we vanaf zaterdag 13 maart beginnen met de CS030 solo-trainingen!

Wat houdt dat in?
We zullen in de nieuwsbrief een route publiceren, met daarbij enkele trainingselementen beschreven door de trainers. Denk aan sprintjes, duurblokjes, en wat technische elementen. Deze elementen zullen plaatsvinden op een veilige weg, of rondje, waardoor je een grote kans hebt om andere leden tegen te komen. Als de training en de omstandigheden het toestaan zal er een trainer klaarstaan om uitleg en persoonlijke aanwijzingen te geven!

Niveau
We zullen zorgen dat de trainingen voor alle niveaus leuk en uitdagend zal zijn, dit kan door de intensiteit van de blokjes per niveau te variëren, of routes van verschillende lengtes aan te bieden.

Er wordt nog druk gewerkt aan de exacte invulling van deze trainingen. Houd daarvoor de volgende nieuwsbrief in de gaten!

1 Opmerking


Voeg een reactie toe