Passen en bestellen snelpakken 2 t/m 8 maart

Met het eigen merk DFM is onze sponsor De Fietsenmaker leverancier van onze clubkleding. Er is bij De Fietsenmaker een voorraad aanwezig van shirts korte mouw (60,-), korte broeken (75,-) en windstoppers (55,-). Deze clubkleding kan je afrekenen in de winkel en direct meenemen. Snelpakken en winterkleding zijn niet op voorraad, hierbij werkt De Fietsenmaker met pas- en bestelmomenten. Het eerst volgende pas en lever moment voor de snelpakken is 2 – 8 maart (passen) en 4 – 10 mei (levering).

In 2020 zijn er de volgende pas en levermomenten:

Snelpakken
Passen: week 10 (2 – 8 maart)
Levering: week 19 (4 – 10 mei)

Winterkleding
Passen: week 26-29 (22 juni – 19 juli)
Levering: week 38 (14 – 20 september)

Volgende week is dus het moment om jouw snelpak voor het komende seizoen te passen en te bestellen in de winkel van De Fietsenmaker op ’t Goylaan 66A. Om tijdige levering te kunnen garanderen gaat de order zaterdag na sluitingstijd direct naar de fabriek. Bestellen en passen na 8 maart is dus niet mogelijk.

Er kan gekozen worden uit een wedstrijdpak (150,-) en een snelpak (170,-). De maten van de pakken worden per persoon bepaald. Heb jij bijvoorbeeld smalle schouders en brede heupen dan is het mogelijk om het de bovenzijde van het pak in een kleinere maat te laten maken dan de onderkant. De mannen van De Fietsenmaker helpen je graag bij het bepalen van de juiste maten!

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe