Ride Like A Pro: Titelprolongatie voor CS030!?

Nadat we vorig jaar zowel de A klasse (ervaren wedstrijdrenners) als de B klasse (beginnende wedstrijdrenners) hebben gewonnen is dit jaar DE uitgelezen kans om een back2back overwinning te pakken in de Ride Like a Pro competitie.

Het leuke van deze competitie is dat je niet als individu deelneemt maar als team. Je verliest als team en wint als team. Doordat één wedstrijd is opgesplitst in verschillende heats met tussensprints kun je veel ervaring opdoen in het ploegenspel. Ook wanneer je voor het eerst wedstrijdjes rijdt en de slag mist kun je de volgende heat weer aanhaken en opnieuw voor de bloemen strijden.

De competitie bestaat uit 5 wedstrijddagen waarbij een team uit minimaal 3 en maximaal 5 renners bestaat. Afhankelijk van de klasse waarin je deelneemt duurt een wedstrijd tussen het uur en ander half uur. De eerste wedstrijd is 18-04 in de vorm van een tijdrit.

Ben je benieuwd, nieuwsgierig, getriggerd of wil je je aanmelden. Stuur een mailtje naar wedstrijd@cs030.nl, spreek Mattis Dielessen of een van de andere wedstrijdtrainers aan voor aanvullende informatie! We streven naar minimaal 6 aanmeldingen voor het inschrijven van een team per categorie.

#teamworkisdreamwork #ridelikeapro

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe