Ronde van Utrecht verplaatst naar Nedereindse Berg

Anders dan eerder aangekondigd zal de Ronde van Utrecht op zondag 19 juni helaas niet plaatsvinden op de Maliebaan dit jaar. De kosten voor materialen zijn fors hoger, en ook de inhuur van professionele verkeersregelaars, die op dit moment schaars zijn, kost veel geld. Het organiserend comité heeft daarom besloten om de Ronde van Utrecht naar de Nedereindse Berg te verplaatsen. Het programma blijft grotendeels ongewijzigd, al strandt de gravelride helaas wel.

Gelukkig is er naast de wedstrijden en de toertocht die dag nog genoeg te beleven op de berg! Er is muziek en lekker eten, onder meer van oud profrenners Rick Flens en Stef Clement. We maken er een mooi fietsfeest van, met (dit jaar) een Spaans tintje. Na 19 juni zal het organiserend comité beginnen met het plannen van de Ronde van Utrecht in 2023. Misschien ook dan niet op de Maliebaan, maar dat is nog onduidelijk.

Maar voor nu, op naar een toffe Ronde van Utrecht op die mooie Nedereindse Berg. Enne…dat unieke wielershirt met koeien en stieren…ik zou ‘m maar snel bestellen!

 

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe