Save the date: 18-25 juni, CS030 Lustrumreis

Volgend jaar bestaat CS030 10 jaar, een mooie aanleiding voor een speciale lustrumreis! Van 18 t/m 25 juni gaan we naar Puy Saint Vincent, middenin de Franse Alpen. Tijdens de reis maken we dagelijks ritten op alle niveaus onder begeleiding van onze eigen CS030-trainers. We hebben een speciaal fietshotel gevonden als ideale uitvalsbasis voor veel illustere Alpencols! Dus overdag een mooie uitdaging op bijvoorbeeld de Col du Galibier of de Col du Granon en aan het eind van de dag samen relaxen aan het zwembad (of boek een massage)!

Om zoveel mogelijk leden de kans te geven om mee te gaan, hebben we het hele (!) hotel ter beschikking gekregen én afhankelijk van het animo is er mogelijkheid tot uitbreiding naar de appartementen en/of het hotel van de buren. De reis zal, als lustrumreis, een speciaal tintje krijgen. Hoe dat er uit gaat zien? Ga mee en je zult het weten! Dus noteer meteen 18 – 25 juni in je agenda! Inschrijven gaat via de website, houd hiervoor de nieuwsbrief in de gaten!

Tip voor de cyclorijders: in de week aansluitend op de lustrumreis, vinden zowel de Marmotte als de Maratona dles Dolomites plaats, namelijk op 3 juli. Mocht je die willen rijden, dan kun je direct door vanuit Puy Saint Vicent.

Kortom:

Wat: Lustrum trainingsreis onder leiding van CS030-trainers
Waar: Puy Saint Vincent, Franse Alpen
Wanneer: 18 – 25 juni 2022 Wie: CS030-leden van alle niveaus
Hoe: eigen vervoer/carpoolen Kosten: ca. 550 a 600 euro (incl. verblijf en maaltijden, excl. vervoer)
Aanmelden: houd de nieuwsbrief in de gaten!

NB. Er zal in 2022 géén trainingsreis in maart worden georganiseerd (zoals in andere jaren).

1 Opmerking


Voeg een reactie toe