Spinning & Core Stability in de wintermaanden

Het is zo ver! De pepernoten in de winkel, de heerlijke, lange avonden en natuurlijk de start van het indoor seizoen! Net als vorig jaar zijn we in staat de spinning en core stability trainingen met onze eigen vrijwilligers te verzorgen! Een groep enthousiaste trainers zet in de weken oktober tot maart een mooi programma voor je neer. Meer info volgt hieronder.

Spinning blijft in De Workout aan de Oude Gracht. Een prachtige zaal met uitstekende faciliteiten en maar liefst 36 fietsen en bovendien een lekkere sauna. De trainingen verplaatsen van de dinsdag- en woensdagavond naar de donderdagavond. In 2019 zijn er twee trainingen: van 19.30-20.30 en van 20:30-21:30. In 2020 zullen we terug gaan naar één training om 20.30-21.30. De trainers zijn: Ivo, Jorien, Sophie, Martijn en Joris.

De core stability en krachttraining blijven we verzorgen op de woensdagavond. Naar aanleiding van het succes van vorig jaar kun je ook dit jaar kiezen uit twee tijdstippen, 19.00-20.00 of 20.00-21.00 met ieder plek voor 22 deelnemers. Altijd plek dus! Met instructies en persoonlijke feedback van trainers + assistent-trainers werk je aan een stabiele core, krachtige bovenbenen en overall souplesse. Zeer geschikt om kracht en snelheid te vergroten, blessures te voorkomen en je positie op de fiets te verbeteren. Ook voor de core stability training zullen we met de start van 2020 terug gaan naar één trainingsmoment, dat van 19.00-20.00. Trainers: Anouk, Annemarie, Koen, Hanneke, Laura, Michel en Letteke.

Spinning en Core-trainingen zijn onderdeel van je lidmaatschap bij CS030. Aanmelden kan vanaf 2 weken voor de training. Aangescherpte afspraak: je kunt je tot 10 uur van tevoren afmelden, zodat de mensen op de wachtlijst eerder weten of ze wel/niet terecht kunnen. Voor meer informatie over de regels en inschrijven, klik hier.

Wat: spinning
Waar: De Workout, Oude Gracht 41
Wanneer: Donderdagavond, start 3 oktober
Hoe laat: 19.30-20.30 of 20:30-21:30
Voor wie: alle leden van CS030
Aanmelden: klik hier (let op: dit kan pas twee weken voor de eerste spinning les)

Wat: core stability en krachttraining
Waar: Gymzaal van Basisschool De Pijlstaat, Amsterdamsestraatweg 1
Wanneer: Woensdagavond, start 9 oktober
Hoe laat: 19:00-20:00 of 20.00-21.00
Voor wie: alle leden van CS030
Aanmelden: klik hier (let op: dit kan pas twee weken voor de eerste les)

8 Opmerkingen

  1. Is er ook nog een abonnement bij de Workout noodzakelijk om deel te nemen aan de trainingen? Groet, Lennart

    • Jeroen, technically it is possible to go to the two trainings. Of course if both are full it is nice to give the chance to other members. Keep in mind that here is no difference between them.

  2. Waarom is er gekozen voor het vroege uur Core training in het nieuwe jaar en is dit nog te wijzigen?
    Ik kan mij voorstellen dat meerdere leden door werk en/of kinderen het vroege uur moeilijk of niet halen.


Voeg een reactie toe