Start kort & krachtige zaterdagtraining A1+ | 12.00u terug

Heb jij op zaterdagmiddag nog andere afspraken? Wil je op tijd terug zijn omdat je partner ook nog een rondje wil fietsen, of kan de oppas maar tot 13 uur? We hebben dé oplossing! Voor iedereen die eerder terug wil zijn starten we aankomende zaterdag 3 juli bij de A1+ met de ‘kort & krachtig training’, waarbij we ernaar streven uiterlijk om 12 uur terug te zijn.

Vanaf zaterdag 3 juli starten we bij de A1+ met de ‘kort & krachtig training’. In het inschrijfsysteem kan je je voor deze trainingsgroep inschrijven. Deze kan je herkennen aan ‘A1+ K&K’. Deze trainingen zijn korter en bevatten intensieve en/of technische blokjes, zodat je in korte tijd aan je conditie en fietstechniek werkt, maar wel op tijd terug bent. Je rijdt minder kilometers, maar wat je rijdt is effectiever. De groep is uiterlijk om 12.00u weer terug bij Camping Ganspoort. Deze training bieden we in ieder geval in de maand juli en kijken bij voldoende animo of het mogelijk is om er mee door te gaan.

De training gaat door als we voldoende trainers voor de A1+ beschikbaar hebben en wanneer minimaal 5 leden zich voor deze groep hebben aangemeld. Uiteraard hanteren we ook in deze groep het samen uit & samen thuis principe. Dat betekent dat grote incidenten, veel lekke banden of andere onvoorziene omstandigheden er toe kunnen leiden dat de eindtijd niet wordt gehaald. Maar we gaan er vanuit dat dat nauwelijks aan de orde is.
Heb je vragen over dit initiatief, stel ze via allround@cs030.nl.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe