Taakie zoekt de vrijwilligerstaak die bij jou past

Veel leden hebben ‘m al gebruikt: Taakie! Deze leuke nieuwe tool van de Vrijwilligerscommissie vraagt jouw vaardigheden en interesses als CS-lid uit en zet die in een database, zodat wij kunnen zien wat voor toppers we allemaal in huis hebben. Heb jij Taakie al ingevuld?

Zoals je weet, draait onze club op vrijwilligers en hebben we de inzet van de leden nodig om onze favoriete sport in clubverband te kunnen blijven beoefenen. Met een ambitieus bestuur, een actieve kopgroep en een twintigtal uitvoerende commissies kunnen we iedereen gebruiken. Check ook de website mijn CS030> Vrijwilligers & commissies om te zien waar we allemaal behoefte aan is.

Een derde van alle CS-leden heeft Taakie inmiddels ingevuld, wat betekent dat de meeste van jullie de oproep nog eens in de mailbox terug zullen zien met de vraag het online formulier alsnog in te vullen. Daarna kan je Vrijwilligerscommissie je benaderen voor een taak of klus die bij jou past en waar jij met andere CS-leden veel plezier aan kunt beleven. Dus als je een bericht van Taakie in je mailbox vindt: vul de vragenlijst en stuur ‘m op!

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe