Vrijwilligersbedankprijzen 2022

Op de ALV zijn ook de vrijwiligersbedankprijzen weer uitgereikt. Op de vrijwilligersbedankborrel in november werd voor elke categorie een top 3 van CS’ers genomineerd en op de ALV werden daar drie winnaars uit gekozen: de Schakel, de Versnelling en de Trainer van het Jaar 2022. De winnaars kregen de bijbehorende bokaal, de bloemen en een mooie waardebon van onze partner De Fietsenmaker. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Schakel van het Jaar:

Degene die in 2022 een buitengewone inzet heeft getoond als vrijwilliger: de vrijwilliger van het jaar! Genomineerden: Dennis Evers, Wieke Hofsteenge en Annemarieke Verbout.

Winnares: Wieke Hofsteenge

Een wegfiets heeft ze ook, maar van de gravelbike gaat haar hart pas echt sneller kloppen. Niet voor niets is Wieke daarom een founding mother van de CS030 Gravel Commissie en bestuurt ze daar met verve de rest van de grindvreters. Bovendien is ze het afgelopen jaar lid van het coretrainerscorps geworden en heeft ze tot met 2022 in de communicatiecommissie gezeten, alwaar zij jarenlang onder andere de nieuwsbrief heeft volgetikt.

Versnelling van het Jaar

Diegene die de meeste progressie heeft gemaakt op de fiets in 2022. Genomineerden: Simone Emens, Cor Rentenaar en Ann Schoot Uiterkamp.

Winnaar: Cor Rentenaar

Dat je geen Nederlands kampioen hoeft te zijn of in het buitenland hoeft te excelleren om genomineerd te worden voor de CS030 versnelling van het jaar bewijst onze Cor! Hij maakte binnen onze eigen gelederen een flinke sprong in de trainingsgroepen en heeft daarmee bewezen dat samen beter worden ook op hem ook zijn uitwerking heeft. De CS’ers die hem nomineerden viel het op dat “als Cor op gang is, zijn wiel houden steeds lastiger is geworden”, dus zijn plek hier is verdiend.

Trainer van het Jaar

De trainer die bij de medevrijwilligers in 2022 het meeste is opgevallen om zijn of haar trainerskwaliteiten. Genomineerden: Noor de Beer, Mariecke Nooy en Jan-Joost van Eeuwijk.

Winnares:  Mariecke Nooy

Door haar werk als motoragente kun je van Mariecke een wegtraining verwachten die doorspekt is van veiligheid. Kijken en anticiperen is het devies! Vooral uit het enthousiasmeren van leden in spe in de startersgroepen en van CS’ers in de A1 en A1+ haalt ze veel voldoening. In haar hoedanigheid als Zwift-trainer is zij overigens aanmerkelijk minder bezig met de veiligheid en moet er vooral hard getrapt worden.

1 Opmerking


Voeg een reactie toe