Wil jij beter leren eten tijdens en rondom het wielrennen?

Met de EatMyRide app plan je een voeding- en drinkplan tijdens je rit maar ook voor de hele dag. Handig als je een zware tocht rijdt, optimaal wilt herstellen van je training of wilt afvallen. Er zijn verschillende apps en tools beschikbaar. Als CS lid mag je gratis de Premium app gebruiken! Hieronder lichten we ze toe.

Voor je voedingsplan onderweg is een gloednieuwe Garmin app gelanceerd voor Edge devices en Wahoo volgt komend kwartaal. Hou je vooral van simpelheid dan kun je ook met 5 vragen een simpeler voedingsplan aanmaken zonder app maar met deze tool. Als CS lid mag je gratis de Premium app gebruiken.

 

 

Tegenwoordig hebben we bij Eatmyride diëtisten in het team, je mag ze alles vragen per chat. Graag stellen we ze even aan jullie voor: Monique heeft ervaring voedingsdeskundige bij oa Vifit, begeleidt ook hardlopers en schrijft blogs op runningwithmo.com. Zij wordt ondersteund door onze stagiairs Niek (oud-profvoetballer bij NEC) en Anouk die beiden dietitiek studeren. Ze helpen je via de chat graag bij al je voedingsgerelateerde vraagstukken. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als je traint voor een lange tocht zoals een cyclo of een meerdaagse waarbij voedingsinname past die je normaal niet neemt. Het kunnen opnemen van voldoende voeding zonder misselijkheid is iets wat je meestal moet trainen en zij kunnen je hierbij op weg helpen.

Klik op het onderwerp als je graag meer wilt lezen over voedinginname voor je rit, over voedinginname tijdens je rit of over drink strategieën.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe