Word jij de drijvende kracht van ons 10-jarig lustrum?

CS030 bestaat in 2022 al tien jaar, een lustrum dat wij groots willen vieren. Voor de op te richten lustrumcommissie zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste CS-ers die dit lustrum willen helpen organiseren.Sinds 15 maart 2012, de officiële oprichtingsdatum van CS030, is de vereniging enorm gegroeid, niet alleen in ledenaantal, maar ook in professionaliteit. Als bestuur willen wij dit lustrum heel 2022 vieren met activiteiten op én naast de fiets. Uitgangspunt is activiteiten voor de leden, maar de lat mag ook hoger worden gelegd door bijvoorbeeld de CS030 Kermiskoers te organiseren (wie kent hem nog niet?).

Het is aan de lustrumcommissie om deze ideeën vorm te geven en te organiseren. De commissie staat in nauw contact met andere commissies, zoals de Activiteiten Commissie, de Trainingsreis Commissie en de Vrijwilligerscommissie. Doel hiervan is om samenhang te creëren met alle andere activiteiten en vooral ook om de kennis binnen en het netwerk van CS030 beschikbaar te stellen.

Lijkt jou dit wat, ben je goed in organiseren, creatief ingesteld of beschik je over een ander zeer bruikbaar talent? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscommissie (vrijwilligers@cs030.nl).

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe