Zomerchallenges #2 en #3 – Spaar extra lustrumvlaggetjes

Om dichter bij het benodigde vlaggetjesquotum voor het lustrumcadeau te komen, vind je in deze nieuwsbrief niet één, maar twee challenges waarmee je extra vlaggetjes kunt verdienen. Maar waar spaar je nou eigenlijk voor? Dat maken we bekend in de volgende nieuwsbrief. Het gaat in elk geval om een (collector’s) item dat je zowel thuis als tijdens een lange fietstocht goed kunt gebruiken.

Challenge #2 – Op de foto met CS’ers
Sportieve prestaties zijn leuk, maar het sociale aspect van CS030 is net zo belangrijk! In het kader van samen 10x gezelliger: ga op de foto met tien leden.

Challenge #3 – Maak een rit van 100km
De zomer is een heerlijke tijd voor het maken van langere ritten. Als je een rit maakt van 100+ km, is deze goed voor een extra vlaggetje. Geef deze een leuke lustrumnaam op Strava, zodat duidelijk is dat je die rit in het kader van deze challenge hebt gedaan.

Hoe krijg je je vlaggetje(s)?
Je hebt tot het einde van de zomer de tijd om de challenges uit te voeren, oftewel tot en met 20 september (dat geldt overigens ook voor challenge #1, de lustrum Strava-art!). Je uitgevoerde challenge mail je naar lustrum@cs030.nl, bijvoorbeeld met een link naar of screenshot van je Strava-activiteit. In september zullen er verschillende momenten na de training zijn waarop je je vlaggetjes op kunt halen. De precieze ophaalmomenten worden t.z.t. doorgegeven. Mocht je je resultaat nog niet hebben gemaild, dan is het uiteraard ook mogelijk om een vlaggetje te scoren door ter plekke je uitgevoerde challenge te laten zien aan de vlaggetjes-uitdeler.

Nog geen opmerking, plaats je opmerking hieronder!


Voeg een reactie toe