De Utrechtse
Wielervereniging

Lidmaatschap

Als lid van CS030 kun je meedoen aan al onze activiteiten, te weten wekelijkse trainingen en fietsronden, spinning training, mtb-training, core stability training, trainingsweekenden en -weken, clubkampioenschappen, ... maar ook activiteiten als workshops over voeding, blessures, fietsonderhoud, presentaties, lunches en borrels.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 150,- per jaar. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar (van 1 januari tot en met 31 december). Word je vóór 1 juli 2018 lid, dan betaal je met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2018. Opzeggen doe je schriftelijk bij de secretaris via secretaris@cs030.nl, evenals het doorgeven van (adres)wijzigingen.

Voor 2018 ziet de contributie er als volgt uit:Inbegrepen in het eerste jaar van je lidmaatschap is een gratis setje clubkleding van CS030 (korte broek en shirt ter waarde van (€ 85,00). Indien op voorraad, krijg je deze direct als je lid wordt. Bestellen kan via de website.

Je kunt ervoor kiezen om per jaar of per kwartaal te betalen. Kies je voor een betaling per jaar, ontvang je een korting van € 7,50. De betalingen gaan via automatische incasso en vinden plaats op of omstreeks de data zoals vermeld in de tabel hierboven. Word je na een incassodatum lid, dan wordt de contributie van het betreffende kwartaal of jaar bij de volgende incassodatum geïncasseerd.

Opzegtermijn
De opzegtermijn is uiterlijk één maand voor het einde van het lidmaatschap. Dat betekent dat je je opzegging voor 2019 uiterlijk op 30 november 2018 bij de secretaris ingediend moet zijn via secretaris@cs030.nl. Ben je te laat, al is het maar een dag, dan moet je weer een jaar wachten voordat je kunt opzeggen. Wees dus op tijd! Blessures, vakanties, verhuizingen en dergelijke zijn geen reden om het lidmaatschap eerder te beëindigen of voor kwijtschelding van contributie. De enige uitzondering die we maken, is als je zwanger bent. Je krijgt dan eenmalig twee kwartalen kwijtschelding van contributie, mits je in ten minste één van die kwartalen zwanger bent en je lidmaatschap niet opzegt. Je blijft wel gewoon lid en je lidmaatschap wordt dus niet opgeschort. Kwijtschelding vraag je aan via penningmeester@cs030.nl

Eerst op proef meefietsen
Iedereen die lid wil worden van CS030, traint eerst mee op proef. In deze trainingen staan kennismaking met onze fietsregels, het aanleren van de fietstechnieken én veilig groepsrijden centraal. Op proef meefietsen kan het hele jaar door op zaterdagochtend op de weg, en in de winter op zondagochtend in het bos (MTB). Aanmelden kan via proef@cs030.nl o.v.v. 'proeftraining'. Ben je daarna enthousiast en wil je lid worden, meld dan via proef@cs030.nl dat je op de starterstrainingen bent geweest en je krijgt de informatie die je nodig hebt om lid te worden.

Leden Login