De Utrechtse
Wielervereniging

Ekeris fietsplezier

In de winkels van Ekeris kun je terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft en in de webshop kun je artikelen bestellen en boven 50 euro gratis thuis te laten bezorgen. Bestellen en ophalen in onze vestigingen wanneer het jou uitkomt, is ook altijd mogelijk. Hier vind je ons complete assortiment en krijg je gedegen advies. Naast de mooiste fietsen is er een ruime keuze aan accessoires, tassen en kleding en we hebben een uitgebreide serviceafdeling voor alle merken.

Lifestyle
Ekeris Fietsplezier is een van de grootste fietsenwinkels in Utrecht en Maarssen. Een fiets is veel meer dan alleen een vervoermiddel. Het is ook iets waarmee je een statement kunt maken: hip, stoer, trendy, sportief, vrouwelijk, wat jij wilt. Bij Ekeris Fietsplezier begrijpen we dat als geen ander. Als een van de eerste winkels hebben wij daarom de brug geslagen tussen fietsen, mode en lifestyle. Je vindt bij ons dan ook alles volgens de laatste trends op gebied van (sport)fietsen, fietskleding en accessoires.

Race en mtb
Een aanzienlijk deel van de winkel is geheel ingericht met racefietsen en mountainbikes, fietskleding en onderdelen. Indien gewenst meten we met speciale apparatuur de juiste fietsmaat voor je op. Onze verkoopadviseurs en monteurs hebben allen een passie voor fietsen, mode of techniek en beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je goed te adviseren. Kwaliteit en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. Je bent van harte welkom!

Leden Login