De Utrechtse
Wielervereniging

Giant store Utrecht en Maarssen

Bij zowel de Giant Store Utrecht als Giant Store Maarssen vindt u passievolle fiets professionals die al heel wat jaren meedraaien in het vak. Met kennis, maar vooral veel liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft, staan wij voor u klaar.

Met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes en natuurlijk stads fietsen, altijd voldoende op voorraad, kunnen wij iedereen voorzien van een passende fiets. Met ons assortiment accessoires kunnen we werkelijk iedere fiets aankleden. Van fietstassen tot sportvoeding, van kinderzitjes tot bidonhouders, allemaal uit voorraad leverbaar en eventueel te monteren.

Loopt u gerust eens binnen. In onze Giant Store willen wij het professioneel, maar vooral laagdrempelig houden. Daarmee bedoelen we dat u natuurlijk van harte welkom bent in onze winkel voor vragen groot en klein. Al is het voor een praatje, een vraag of een kennismakingsgesprek met een kop koffie.

In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Hier kunt u direct terecht voor spoedklussen, periodiek onderhoud of gepland op afspraak. 

Ons team van Giant store Utrecht en Maarssen staat dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U kunt voor vragen of afspraken telefonisch bij ons terecht. Dit kan ook via onze website, de mail of loop gewoon eens gezellig binnen in onze mooie winkel.

Voor leden van CS 030 10% korting op fietsen en accessoires.

Leden Login