De Utrechtse
Wielervereniging

Dinsdagavondtraining

In het zomerseizoen zijn er ook op dinsdagavond trainingen voor de leden die graag (extra) intensief willen trainen.

Op dinsdag wordt niet in de vaste trainingsgroepen gefietst. Centraal staan de trainingsblokken uit de trainingsschema's. Tot begin juli is het cycloprogramma leidend en staan er dus intensieve en relatief zware intervaltrainingen op het programma. Daarna wisselen we naar het prestatieprogramma. De trainingen worden veelal op herkenbare rondjes (zoals de Heycop) afgewerkt, vaak individueel of in kleine groepjes. 

Let op! Deze intensieve trainingen zijn relatief zwaar, een degelijke basis is dan ook een vereiste om aan deze traingen mee te doen.

De trainingsschema's voor de groepen Allround, Cyclo en Prestatie vind je op het ledengedeelte van de website: https://cs030.nl/leden/trainingsgroepen-2017.

Plaats en tijd:
De dinsdagavond trainingen beginnen om 19:00 uur vanaf Beers & Barrels aan de Veilinghavenkade 177 en eindigen om 21.00 uur.  Aan het begin van het seizoen zullen de trainingen wat korter zijn en naarmate het langer licht is, worden ze eventueel verlengd. Zorg dat je bij de avondtrainingen altijd fietslampjes bij je hebt.

Op dinsdagavond zijn er geen proeftrainingen. Ben je nog geen lid en wil je een keer op proef meetrainen bij CS030? Dat kan het hele jaar door bij de zaterdagtrainingen. Stuur voor meer informatie en aanmelden een mail naar: proef@cs030.nl.

Leden Login