De Utrechtse
Wielervereniging

Woensdagavondtraining

In het zomerseizoen (april tot en met september) rijden we wekelijks een duurtraining op de woensdagavond. We fietsen onder begeleiding van een trainer en een achterrijder een ronde in hartslagzone D1/D2 (rustig tot matig intensief) van ongeveer twee uur.

We trainen volgens de groepsindeling die ook op zaterdag geldt, dat wil zeggen: Starters, Allround, Cyclo, Prestatie en Wedstrijd. We starten en eindigen iedere woensdag bij Beers & Barrels aan de Veilinghavenkade 177. De training begint om 19.00 uur tot 21.00 uur. Als het lang licht en mooi weer is, kan de trainer met de groep overleggen iets langer onderweg te zijn. Zoals bij al onze trainingen hanteren we het principe ‘samen uit, samen thuis’. We rijden in een veilige groepsformatie 2 aan 2 met maximaal 14 renners in een peloton.

Op woensdagavondtrainingen vinden geen proeftrainingen plaats. Ben je nog geen lid en wil je een keer op proef meetrainen bij CS030? Dat kan het hele jaar door bij de zaterdagtrainingen. Stuur voor meer informatie en aanmelden een mail naar: proef@cs030.nl

Leden Login