Trainingsreis Costa Blanca

De afgelopen weken heeft de TRC teleurstellende berichten moeten versturen over het verplaatsen of annuleren van trainingsreizen, zo ook wat betreft de trainingsreis Costa Blanca, die aanvankelijk in maart 2020 plaats zou vinden. Huidige planning is zondag 3 t/m zondag 10 oktober 2021. Alle deelnemers die staan ingeschreven, zijn op de hoogte gebracht. Heb je interesse om een plek over te nemen, geef dit dan aan bij de TRC: trc@cs030.nl.

De Trainingsreiscommissie organiseert een trainingsweek naar de Costa. De Costa Blanca is een prachtig en populair fietsgebied, bekend uit de Vuelta met beklimmingen als de Port de Tudons en Coll de Rates.Het is de overwinterplek van veel profploegen, waaronder Jumbo-Visma, dus kijk niet vreemd op als je wordt in gehaald door een profrenner.

Voor de organisatie ter plekke maken we gebruik van de diensten van CicloCostaBlanca. Vanaf het vliegveld Alicante word je per transferbus opgehaald en naar het 4* hotel AlbirPlaya gebracht, waar je op basis van half pension verblijft. Het hotel is dichtbij de fietsverhuur, het strand, winkels en cafe’s en is een goede uitvalsbasis voor prachtige fietsroutes!

De TRC zal samen met onze trainers trainingsroutes uitzetten. De trainingen zijn geschikt voor alle niveaus: van beginner tot de gevorderde fietser!

Prijs

De kosten van de reis bedragen € 640,- p.p. Let op: er wordt een aanbetaling van € 184,- p.p. gevraagd bij inschrijving.

Inbegrepen:

o Retourvlucht Schiphol –Alicante

o 1x handbagage (10 kg) en 1x ruimbagage (15 kg)

o Transfer luchthaven – hotel v.v. per touringcar;

o Accommodatie in 2 of 3 persoonskamers (8d/7n);

o 7 maal ontbijt en diner;

o Training CS030 trainers;

o Fietsshirt van Ciclocostablanca;

o Hulp bij pech en ongeval.

Niet inbegrepen:

o Fietshuur (prijsklasse € 70,- of € 106,- op aanvraag);

o Fietsverzekering;

o Vervoer eigen fiets;

o Reisverzekering;

o Lunches;

Verzekering huurfiets

Schade en diefstal aan de fietsen is voor rekening van de gebruiker. Je kunt het risico op schade verzekeren voor € 25,- per fiets*. Als je dit wenst kun je het bij de boeking aangeven.

* Max. verzekerd bedrag is € 500,-. Diefstal van de fiets is niet gedekt.

Eigen fiets meenemen

Het is mogelijk om je eigen fiets mee te nemen en ook dit geef je bij boeking aan. Er kunnen een beperkt aantal fietsen mee in het vliegtuig, dit gaat op volgorde van inschrijving. De kosten hiervoor zijn € 90,-. Het vervoer in de touringcar naar Albir is gratis. Je dient zelf voor een fietskoffer/-zak te zorgen.

Mochten er geen fietsplekken meer in het vliegtuig zijn, kan je ook je eigen fiets per speicale koerier laten vervoeren (ook eigen fietskoffer/-zak nodig). Dit wordt niet door de TRC gefaciliteerd, maar we zullen wel diegene die dit wensen koppelen met de koeriersdienst, om een zo voordelig mogelijke deal te kunnen maken.