Vacature Commissie Sportaanbod

In het hart van de vereniging organiseert en coördineert de commissie sportaanbod (CSA) de trainingen en het trainingsaanbod voor CS030. Op de weg, in het bos en indoor. Wij, Sebastiaan en Mattis, kunnen hier hulp bij gebruiken. Daarom zoeken we versterking.

Geen functieprofiel; we zoeken enthousiasme

Samen met diverse commissies en hoofdtrainers is de CSA continu bezig met de vraag: hoe kan het de volgende training en volgend seizoen nóg beter? Hierover overleggen we regelmatig met alle betrokken commissies. Denk aan de TC, de Academy of de MTB-commissie. Taken die de CSA hierbij bijvoorbeeld oppakt, zijn brainstormen met de hoofdtrainers en het maken van trainingsschema’s. Onze uitdaging is het tijdig mobiliseren van commissies en het met elkaar in verbinding brengen van activiteiten en ideeën. Daarom zoeken we 1 of 2 nieuwe leden. In overleg verdelen we de taken, we hebben dan ook geen ‘functieprofiel’. Interesse in sportaanbod en enthousiasme is voldoende.

Dit kost het je aan tijd

  • 1 à 2 uur afstemming per mail, app en telefoon, verspreid over de week.
  • Maximaal 1 bijeenkomst per 2 maanden per maand (trainersavonden, hoofdtrainersoverleg of een commissieoverleg bijwonen).
  • Extra inzet aan het einde van het jaar, voor de realisatie van de jaarkalender (afstemming inhoud).

Interesse of meer informatie?

Lijkt het je wat; kopman of kopvrouw Sportaanbod? Gaaf, we horen het graag! Heb je vragen over de vacature, laat het ook weten. Je kunt de CSA bereiken via csa@cs030.nl. Of mail de Vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@cs030.nl.