Vacature communicatie-commissie

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten, bijdragen aan het groepsgevoel van CS030 en leuke commissiegenoten. Klinkt goed, toch? Als jij dat ook vindt, horen we dat graag. Want dan brengen we je in contact met de Communicatie-commissie, die twee nieuwe leden zoekt.

De vacature

De communicatie-commissie bestaat uit enthousiaste wielrenners die het daarnaast leuk vinden ervoor te zorgen dat alle leden van CS030 weten wat er binnen de club gebeurt. Denk aan het maken van nieuwsbrieven en het up-to-date houden van de website. De taken verdelen ze onderling, waardoor de tijdsinvestering overzichtelijk en goed te plannen is.

Er is naast deze werkzaamheden voor de liefhebber een extra rol mogelijk. Namelijk: deelnemen aan de kopgroep-vergaderingen. De kopgroep bestaat uit het bestuur en de voorzitters van de belangrijkste commissies. En komt een paar keer per jaar samen om elkaar op de hoogte te houden en soepel samen te werken.

Dit kost het je aan tijd

Heb je ‘dienst’ om de nieuwsbrief op te stellen? Hier ben je 1-2 uur mee bezig. Op woensdag neem je de mailbox door. Hier leveren de andere commissies nieuwsitems aan. Je herschrijft en/of herschikt de berichten in overeenstemming met de verzender. Soms gaan er nog wat mailtjes over en weer over een passende afbeelding. Je post de berichten op de website en op vrijdag bundel je de berichten in een nieuwsbrief. Ervaring met WordPress is handig, maar is geen vereiste overigens.

Overige taken, zoals andere website verzoeken worden verdeeld onder de commissieleden. Misschien dat je hier nog een uurtje in de maand gemiddeld mee in de weer bent.

Handig om te weten

De Communicatiecommissie zit in een app groep bij elkaar. We zoeken elkaar op tijdens de trainingen van CS030 en komen een of twee keer in het half jaar bij elkaar om de voortgang te bespreken. Dat betekent rondje fietsen, biertje drinken bij Camping Ganspoort. Mocht je naast de nieuwsbrief en website andere ideeën hebben over bijvoorbeeld de externe communicatie van CS030, dan is hier uiteraard ruimte voor!

Ben jij de Missing Link?

We zoeken twee nieuwe commissieleden, waarvan één het liefst na een paar maanden meedraaien ook de rol van kopman of kopvrouw op zich wil nemen. Dit betekent dat je, naast een paar vergaderingen met de commissie per jaar, ook zo’n 4 keer per jaar ook met de kopgroep vergadert.

Lijkt het je wat, of wil je graag eerst nog wat meer weten over je toekomstige commissiegenoten of de functie? Laat het ons weten via vrijwilligers@cs030.nl, dan linken we jou met de juiste contactpersoon. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de commissie via communicatie@cs030.nl.