Vacature communicatie-commissie

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten, bijdragen aan het groepsgevoel van CS030 en leuke commissiegenoten. Klinkt goed, toch? Als jij dat ook vindt, horen we dat graag. Want dan brengen we je in contact met de communicatie-commissie, die een nieuw lid zoekt.

De vacature

De communicatie-commissie zoekt een nieuw lid dat zin heeft om ervoor te zorgen dat alle leden van CS030 weten wat er binnen de club gebeurt. Denk aan het maken van nieuwsbrieven, het ondersteunen van commissies en het maken van de jaarkalender. Ook zorgen zij ervoor dat CS030 extern positief bekend staat.

Ongeveer eens per 2-3 maanden vergadert de commissie. Daarnaast verdelen ze de werklast, zoals de tweewekelijkse nieuwsbrief en ad hoc klussen. In totaal kost dit 8-10 per maand. We zoeken een commissielid, dat het liefst na een paar maanden meedraaien ook de rol van kopman op zich wil nemen. Dit betekent dat je daarnaast ook een paar keer per jaar ook met deze groep vergadert.

Ben jij de Missing Link?

Lijkt het je wat, of wil je graag eerst nog wat meer weten over je toekomstige commissiegenoten of de functie? Laat het ons weten via vrijwilligers@cs030.nl, dan linken we jou met de juiste contactpersoon. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de commissie via communicatie@cs030.nl.