Vacature coördinator ledenopvang

De Ledenopvangcommissie (LOC) is hét gezicht voor proeffietsers en nieuwe leden. Wegens het aankomende vertrek van een van de leden van de LOC, zoeken we een nieuwe coördinator die het stokje wil overnemen.

Dit ga je doen

Als coördinator ledenopvang deel je toekomstige leden in voor een serie starterstrainingen. Als aanspreekpunt krijg je natuurlijk allerlei vragen, zoals ‘Hoe hard fietsen we?’ of ‘Wat moet ik meenemen?’ en ‘Is mijn fiets wel geschikt?’. Tijdens het contact draag jij enthousiast ons CS-gedachtegoed uit. Want we hechten natuurlijk veel aan onze opbouwde cultuur van sociale en technische veiligheid en de eerste kennismaking is hét moment om dit over te dragen.

Voor de starterstrainingen is Jan Haanstra actief als hoofdtrainer. Hij is jouw belangrijkste sparringpartner, want hij zorgt er met zijn groep starterstrainers voor dat er door het jaar heen kwalitatief hoogstaande starterstrainingen worden aangeboden voor jouw doelgroep. Daarnaast heb je ook contact met andere leden, zoals bijvoorbeeld de MTB-commissie en natuurlijk Féri, Nine en Ruud, de andere leden van de LOC.

Dit neem jij mee

Voor deze rol is het belangrijk dat je affiniteit hebt met plannen en dat je het leuk vindt om de nieuwe leden (digitaal) te woord te staan. De rol wordt nu uitgevoerd door Sari. Zij doet dit inmiddels een aantal jaar, ze wil graag het stokje overdragen. Zij zorgt ook voor een soepele overdracht.

Dit kost het je aan tijd

  • Van november tot februari ben je gemiddeld 1 uur per week kwijt aan deze taak. Tijdens de rest van het jaar kost het je iets meer tijd, zo’n 2-3 uur per week.
  • Af en toe (telefonische) afstemming met de secretaris en de hoofdtrainer van de starters.

Word het visitekaartje van de club

Wil jij de komende tijd de rol van coördinator ledenopvang oppakken? Of heb je vragen over de vacature? Laat het weten via vrijwilligers@cs030.nl. Dan brengen wij je in contact met Sari.