Vacature coördinator ledenopvang

De Ledenopvangcommissie (LOC) is met de oranje banden hét gezicht voor proeffietsers en nieuwe leden. Wegens het aankomende vertrek van een van de leden van de LOC, zoeken we een nieuwe coördinator die niet alleen het stokje, maar ook de oranje band wil overnemen.

Dit ga je doen

Als coördinator ledenopvang ben je het aanspreek- en opvangpunt voor onze toekomstige leden. Toekomstige leden worden door de secretaris naar jouw doorgestuurd en jij deelt hen in voor een serie starterstrainingen. Je krijgt natuurlijk allerlei vragen, zoals ‘hoe hard gaan we?’. Of ‘Wat moet ik meenemen?’ en ‘Is mijn fiets wel geschikt?’. Tijdens het contact draag jij enthousiast ons CS-gedachtegoed uit. Want we hechten natuurlijk veel aan onze opbouwde cultuur van sociale en technische veiligheid en de eerste kennismaking is hét moment om dit over te dragen.

Voor de starterstrainingen is Jan Haanstra actief als hoofdtrainer. Hij is jouw belangrijkste sparringpartner, want hij zorgt er met zijn groep starterstrainers voor dat er door het jaar heen kwalitatief hoogstaande starterstrainingen worden aangeboden voor jouw doelgroep.

Dit neem jij mee

Voor deze rol is het belangrijk dat je affiniteit hebt met plannen en dat je het leuk vindt om de nieuwe leden (digitaal) te woord te staan. De rol wordt nu uitgevoerd door Féri, die zich meer gaat toeleggen op de trainersopleiding. Zij draagt deze rol graag aan jou over in 2019.

Dit kost het je aan tijd

  • Hou rekening met gemiddeld 1 uur per week digitale correspondentie
  • Af en toe (telefonische) afstemming met de secretaris en de hoofdtrainer van de starters.

Word het visitekaartje van de club

Wil jij de komende tijd de rol van coördinator ledenopvang oppakken? Of heb je vragen over de vacature? Laat het weten via loc@cs030.nl.