Vacature Kledingcommissie

De Kledingcommissie (KC) is het eerste aanspreekpunt voor leden die vragen hebben over de clubkleding. Deze commissie werkt nauw samen met De Fietsenmaker (DFM), onze partner én leverancier van de clubkleding. Wegens het aankomende vertrek van een van de leden, zoekt de KC op korte termijn versterking.

Dit ga je doen

Als lid van de KC onderhoud je het contact tussen de leden van CS030 en De Fietsenmaker. Dit doe je vooral per mail; hier komen de meeste vragen binnen. De Fietsenmaker verzorgt namelijk het gehele proces rondom de clubkleding. In de winkel kunnen leden kleding passen, afrekenen en direct meenemen.

Af en toe organiseren we ook een speciale actie. Denk bijvoorbeeld aan de winterkleding of de nieuwe MTB-collectie. Daarnaast denk je mee over het ontwerpen van nieuwe items in ons assortiment en heb je af en toe contact met het bestuur.

In de KC zitten twee leden voor de communicatie over de kleding richting onze leden. De taakverdeling stellen we vast in overleg.

Dit kost het je aan tijd

Deze vacature is zeer geschikt voor jou als je je graag wilt inzetten voor CS030, maar niet heel veel tijd hebt. Bijkomend voordeel; jouw acties kun je voor een groot deel zelf indelen.

  • Gemiddeld kost het je 1 uur per maand, rondom speciale acties maximaal 4 uur per maand.
  • Per jaar organiseren we 1 tot 2 vergaderingen.
  • Tussendoor stemmen we zaken af via de app, bijvoorbeeld met de KC onderling of met De Fietsenmaker.
  • Af en toe (telefonische) afstemming met de het bestuur.

Word het visitekaartje van de club

Lijkt het jou leuk om ervoor te zorgen dat leden in onze mooie clubkleding kunnen fietsen? Of heb je vragen over de vacature? Laat het weten via kc@cs030.nl.