Vacature TRC

Heb jij toffe ideeën voor trainingsreizen? Vind je het leuk om op zoek te gaan naar de mooiste bestemmingen en accommodaties? Vind je het leuk om alle touwtjes in handen te hebben en de reizen tot een succes te maken? Als dat zo is, dan komt dat goed uit. De trainingsreiscommissie zoekt namelijk versterking.

Dit ga je doen
De Trainingsreiscommissie (TRC) organiseert verschillende trainingsweekenden in bijvoorbeeld België en Duitsland door het jaar heen, en een trainingsweek naar een bestemming iets verder weg. De commissie bestaat nu nog uit 6 leden. Wegens het aankomende vertrek van één van deze leden, zoeken we versterking.

Je besteedt een paar uur per maand aan alle voorbereidingen van de diverse reizen. Tijdens en op de reizen waarop je meegaat ben je, samen met de andere leden van de TRC, het aanspreekpunt ter plekke.

Lees hier de ervaringen van Paul, als lid van de TRC.

Dit kost het je aan tijd

  • Gemiddeld kost het je zo’n 6 uur per maand. Je besteedt meer uren in de weken voor een reis waar jij de ‘trekker’ van bent, en minder tijd in weken dat er minder reizen op de planning staan.
  • Eén keer per maand vergaderen we met de TRC.
  • Daarnaast is er veel contact via e-mail en WhatsApp.

Breng jij onze leden naar de mooiste bestemmingen?
Wil jij onze leden laten genieten van mooie reizen, gezelligheid én fietsen op een andere plek dan Utrecht? Of heb je vragen over de vacature? Laat het weten via trc@cs030.nl.