Vacature voorzitter AC

Hou je van organiseren? Dan is dit de commissie die je zoekt! De Activiteitencommissie (AC) organiseert elke maand een of meerdere sociale of fiets-gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan borrels, een feest, workshops, een clinic bmx of baanwielrennen of een tourtocht.

Omschrijving vacature
Als voorzitter van de AC ben je meewerkend voorman van de commissie. Naast zelf mee organiseren ben je aanjager binnen de commissie. Met het team ben je samen verantwoordelijk voor het organiseren van de activiteiten; het tijdig aanleveren van nieuwsbrief artikelen voor de uitnodiging/inschrijving; het met elkaar afstemmen met andere partners (trainers, vrijwilligerscommissie, communicatie-commissie, penningmeester, etc.). Als voorzitter zie je er op toe dat de commissie dit gezamenlijk doet.  

Bij deze functie werk je samen met de coördinator activiteiten, die een brug vormt tussen de activiteitencommissie, trainingsreis commissie, de clubdagcommissie en het bestuur.  

Deze coördinator zorgt voor ondersteuning, kan helpen bij afstemming met andere commissies en het bestuur. Samen beheer je het budget en de jaarplanning.

Tijdsinvestering
Vergaderingen:  de AC vergadert ongeveer 1x per 1,5 maand een avond.  Dit vraagt een kleine voorbereiding en het maken van notulen, welke onder de teamleden verdeeld kan worden.
Activiteiten: Gedurende het jaar zijn er kleine en grotere events te organiseren. Een borrel kost weinig tijd (regelen locatie en schrijven nieuwsbrief). Een feest kost meer voorbereidingstijd. Je vormt dan een subcommissie met meerdere mensen, verdeelt de taken en hebt samen een aantal overlegmomenten om ideeën te bedenken en voortgang te bespreken. 
Contact:  Als voorzitter ben je aanspreekpunt voor andere commissies. Periodiek check je de mail en heb je contact met de coördinator activiteiten.

Handig om te weten
Naast contact via Whatsapp gebruiken we mail en onze vergadermomenten.  Naast een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten is er veel vrijheid om zelf met het team andere leuke activiteiten te bedenken en organiseren. 

Dit worden jouw ‘collega’s’
1. Niels Koorman (coördinator activiteiten) 
2. Hanneke van Hamersveld  
3. Niek van Deelen (neemt een half jaar pauze) 
4. Bas ter Luun 
5. Annemarieke Verbout 
6. Jacco Spek